Šta Vaga očekuje i treba u vezi- Ne funkcionušu bez ljubavi zato često padaju na pogrešne

Vaga je sjajan prijatelj i partner. Uvijek će dragim ljudima pomoći u teškim vremenima, podržati ih emocionalno, riječima i djelima. 


Vage se lako svide apsolutno svakome, imaju posebnu harizmu i urođenu privlačnost. Daju izvrsne savjete, mudro procjenjuju posljedice svojih i tuđih postupaka i zaista slušaju druge ljude. Oni su u stanju riješiti svaku tešku situaciju brilijantno.

Vaga je u stanju usmjeriti energiju ljudi u pravom smijeru, a da je ne koristi u sebične svrhe. Za njih je važna pravda, zbog toga postaju sjajni advokati i šefovi. Vagama je zaista stalo do toga šta se dešava u životu njihovih prijatelja i voljenih, i spremni su da im pruže ruku pomoći, ne očekujući ništa zauzvrat.



Vagama se uvijek možete obratiti za savjet, oni će mudro sagledati problematičnu situaciju i moći će vam dati odlične savjete. Ako se Vaga zaljubila, onda će to pokazati na razne načinem. Čak i ako imate kratku romansu sa Vagom, pamtićete je cijeli život! 

Budite sigurni da vas neće iznevjeriti. Vage su vrlo odgovorne za sve što čine, kada obećaju to i ispune. Oni koji imaju prijatelja ili partnera Vagu imaju veliku sreću, jer život će im zablistati jarkim bojama! Uz prirodno čarobnu harizmu i atraktivan izgled, Vaga se može zaljubiti u apsolutno svakoga. 



Vagama je ljubav uvijek najvažnija stvar, bez nje ne mogu funkcionisati. To je razlog zbog kojeg često ulaze u veze s ljudima koji im ne odgovaraju. Budući da su jako privlačni, lijepi i šarmantni, imaće mnoštvo udvarača. Vage su zaljubljive prirode i uživaju u flertovanju. 

Lako ih je zavesti i pridobiti. Padaju na laskanje i lijepe riječi. Jednom kad nađu osobu koja ih voli na pravi način i koja im daje pažnju, biće spremni posvetiti im se za cijeli život. Ne vole svađe i sukobe i ne tolerišu ljude koji vole praviti problem gdje ga nema.

Pokreće Blogger.