Nisu ljepota savršene proporcije tijela i simetrija lica: 10 načina da privučete pažnju muškarca

Ako želite privući pažnju odeđenog muškarca poslužite se narednim psihološkim trikovima.


Ovo su neke od osnovnih pravila kako privući pažnju muškarca: 1. Preuzmite inicijativu. Ne čekajte da vas muškarac zavede, da vas pozove i da učini prvi korak. Muškarci vole da primjete da je žena zainteresovana, da ima želju da zavodi i flertuje. 

2. Specifičan izgled. Muškarci ne žele stalno viđati isti tip žena mada se u današnje doba mnoge dotjeruju tako da liče jedna drugoj. Muškarci vole raznolikost, neobičnu ljepotu. Uopšte nije bitno da imate simetrično lice i idealne proporcije. Svaka žena je zavodljiva na svoj način. 



3. Briga o sebi. Muškarci vole žene koje se brinu o sebi. One im ostavljaju dojam da bi se tako brinula i o njima i o svojoj porodici, i nema ništa ljepše od toga. 4. Stil oblačenja: Posebnu pažnju posvetite izboru odjeće jer on govori o vašem karakteru.

Vaša garderoba bi trebala maksimalno naglasiti sve prednosti vaše figure i sakriti njene nedostatke. 5. Zavodljiv glas. Muškarci vole nježan, spor i topao glas. Kada ga zavodite potrudite se da vaš glas govori za sebe. Pokušajte što više suzbiti visoke tonove dok pričate i glasno smijanje. 



6. Kontakt očima. Oči najviše govore o nama. Oči imaju svoj poseban jezik kojeg riječi ne moraju pratiti. Kada gledate muškarca koji vas zanima, zamislite kako ste ga već osvojile, kako je vaš, kako uživate u romantičnoj noći - on će to prepoznati. 

7. Podrška. Muškarci vole imati pored sebe ženu koja će im biti podrška i koja će im pomoći da sagledaju stvari iz drugačijeg ugla. Pokažite mu da vam se može povjeriti i da ćete uvijek biti tu za njega. To će zaista cijeniti.

Pokreće Blogger.