Žena sklona preljubi se lako prepozna - 6 sitnica koje bi je mogle odati

Znate kako kažu, vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Tako je isto i sa ljudima, na svim životnim poljima.


Žene koje su sklone preljubi mogu se prepoznati po određenim sitnicama u njihovim ponašanjima. A to su sljedeće: Žena sklona preljubi otvoreno flertuje. To su žene koje jednostavno ne znaju izaći u grad da ne traže sa kime će flertovati. 

Na taj način podižu svoje samopouzdanje i ego. Neke će reći da je u pitanju samo bezazleni flert koji ne vodi ničemu, ali svi dobro znamo čemu flert vodi. Žena koja je spremna prevariti svog muškarca jednostavno mira. U kojem smislu? 



U smislu da jednostavno želi non stop da izlazi. Povremeni izlasci sa drugaricama su sasvim normalna stvar. Ali ako žena želi konstantno da izlazi sa drugaricama, tada su velike šanse da traži nešto sa strane. Zašto ne izlazi sa svojim muškarcem toliko? 

Vjerovatno jer joj sa njim nije zabavno. Žena sklona preljubi traži potvrdu od drugih ljudi. To čini na taj način da previše pažnje ulaže u fizički izgled kako bi privukla poglede i pohvale drugih ljudi. Preljubnica se voli okružiti drugaricama za koje smatra da su manje ljepše od nje. 



Na taj način privlači poglede suprotnog spola i ne plaši se konkurencije. Još jedan pokazatelj da bi žena mogla biti spremna na prevaru jeste taj da se stalno osamljuje. Čak i odlasci u toalet traju mnogo duže nego što bi trebalo. Kada to čini, velike su šanse da se dopisuje sa nekim za koga vi ne želite da saznate.

Pokreće Blogger.