Ovan je pas koji laje, ali ne ujeda - 5 tajni koje kriju osobe rođene u znaku Ovna

Svaki čovjek neke stvari žele zadržati od sebe. Počevši od incidenata iz prošlosti pa sve do osobina na koje nisu ponosni.


Astrolozi smatraju da svaki znak Zodijaka ima određene tajne koje čuva kao zmija noge. Danas ćemo otkriti Ovnove tajne. 1. Da izgledaju borbeno, ali zapravo su osjetljivi poput bebe. Ovna najbolje opisuje ona izreka "Pas koji laje ne ujeda". 

Njegova vatrena strana će ga navesti da sakrije sve svoje slabosti i stvori sliku opasnog dase. I žene i muškarci ovog znaka isto funkcionišu. 2. Žele da budu najljepši i najbolji. Ovnovi kada izlaze u grad izlaze sa namjerom da budu najljepši, primjećeni i pohvaljeni. 



Zbog toga često previše vremena, pažnje i novca ulažu u svoj izgled. 3. Osjećaju se loše kada se neko u društvu ističe više od njih. Da, to je Ovan. I to vam nikad neće pristati. Možda će uspješno sakriti to kako se osjećaju ali osjetiće se skoro poraženo ako ih neko drugi nadjača svojom karizmom. 

4. Vrlo brzo se vežu za osobu. Ovnovi s poput priljepka. Kada im se neko svidi tada žele svoje vrijeme provoditi sa tom osobom. A kada su samo jedan dan razdvojeni od nje tada osjećaju veliku prazninu u sebi. 5. Ne tolerišu dječiju buku i plač. 



Ovnovi obožavaju djecu, ali sve dok su tihi i mirni. Buka ih izluđuje do te mjere da požele pobjeći iz svoje kože. Ono što ih više nervira od bučne djece jesu loše vaspitana djeca. Ako naiđu na takve spremni su uputiti oštru kritiku roditelju.

Pokreće Blogger.