Najnaporniji muškarci prema Zodijaku - Vodolije se najčešće razvode

Ne postoje idealni muškarci, svi imaju svoje mane i negativne osobine. Ali, prema astrolozima postoje znakovi zodijaka pod kojima se rađaju vrlo "naporni" muškarci. 


Sljedeći muškarci Zodijaka imaju složen karakter i prilično je teško izgraditi dobar odnos s njima. Djevica: Oni su vrlo teški ljudi. Muškarci rođeni u ovom znaku postavljaju previše zahtjeva svojim partnerkama. Vole kritikovati sve oko sebe jer su opsjednuti detaljima. 

Dosadan, ljubomoran i komplikovan, to su riječi koje ih najbolje opisuju. Prilično je teško živjeti s njim, pogotovo ako ne znate poštovati njegova pravila. Uvijek i u svemu smatra da je u pravu, i bolje je da se ne svađate s njim, jer i dalje nećete ništa promijeniti. 



Vodolija: Oni su od onih horoskopskih znakova koji se najčešće razvode. Dovode supruge do histerije, nervnog sloma, oduzimaju im energiju, a zatim se odluče razvesti. Vodoliju možete smiriti samo ako će imati neke koristi od vas. 

Samo žene rođene pod znakom Ribe, Blizanca, Strijelca, Vage i Lava mogu izaći na kraj sa tako čudnim muškarcem. Zato, ženama rođenim u znakovima Bika i Škorpije bolje je da ne pokušavaju. Jarac: Ukoliko se pitate koji muškarac je najteži u ljubavi, to je muškarac Jarac. 



S njim nije lako biti, jer može biti previše strog, a njegova očekivanja nerealna da bi ste ih ispunili. On djeluje kao hladan i distanciran, suviše racionalan i kritičan, ali rijetko ko primjeti da se on zapravo plaši neuspjeha i da je strog prema sebi.

Pokreće Blogger.