Koliko je žena strastvena toliko je i privlačna - 6 osobina koje ženu čine nezaboravnom

Vjerovatno svaka žena želi da ostane u sjećanju svog bivšeg partnera. Nažalost, ti snovi se ne ostvare uvijek. Činjenica je da je u društvu došlo do promjena standarda ljepote - sada su u modi velike usne, duge trepavice, dugi nokti, kosa nadograđena..a šta je suština svega toga? 


Sve izgledaju isto.. Da li ove stvari stvarno čine ženu nezaboravnom? Naravno, muškarac će upamititi izgled, oblačenje, riječi žene. Ali ipak, nešto drugo nju čini nezaboravnom, a to nije ni odjeća, ni dekolte, ni parfem koji je nosila. Donosimo vam 6 osobina nezaboravne žene: 

Nezavisnost: Zašto je nezavisna žena nezaboravna? Jer su apsolutno svi oko nje inspirisani njom! Veoma je atraktivno kad je žena samostalna i nije joj potreban muškarac da bi opstala. Svako može da vidi njenu unutrašnju snagu, samopouzdanje, sposobnost da se brine o sebi. 



Ona, kao i svaka druga žena, voli komplimente, ali njeno samopoštovanje ne zavisi od njih. Zna i sama da je privlačna. Strast: Apsolutno sve radi sa strašću, bavi se sportom. To se vidi, ona je tako strasna, strast je u svakoj njenoj ćeliji. To je čini tako privlačnom. 

Ona je realna: Na veliku nesreću, živimo u svijetu u kome nam svi oko nas govore šta i kako. Vrlo je zastrašujuće i teško je ostati vijeran sebi pod takvom najezdom. Teško je biti vjeran sebi i onome ko želiš da budeš. Lako je definisati stvarnu ženu - ona ne teži da zadovolji socijalne standarde.



Oblači se onako kako želi. Ne želi da nadograđuje trepavice, niti da ubrizgava botkos. Ona je stvarna, ne pretvara se, ne trudi se da izgleda drugačije. Takva je kakva je i zaista je nezaboravna. Brižna i dobra: Da li ste znali da muškarci obraćaju pažnju na žene kada komuniciraju o bitnim temama? 

Tako mogu da vide da su brižne i pažljive. Nažalost, ostalo je vrlo malo ljubaznih ljudi. A žena koja može samo da se nasmije neznancu, pomogne nekome ko ima problem, zaista je nezaboravna. Postavljanje ličnih granica: 

Kada žena može da kaže NE ako joj se nešto ne sviđa, ako joj nešto ne odgovara, to je još njen kvalitet. Zna svoju vrijednost i zna koje su njene granice. Otvorenost prema svijetu: Nezaboravna je žena koja vjeruje da apsolutno svako ima pravo da radi ono što mu donosi sreću. Osim, ako to nije nešto loše. Ona nikada ne osuđuje, umije da razumije i saosjeća, prihvata različitost ljudi.

Pokreće Blogger.