Kako osvojiti i usrećiti muškarca Lava - Važno je da hvalite njegovu muškost i izgled

Lav pripada vatrenoj strani Zodijaka i ima dosta sličnosti sa ostalim vatrenim znakovima - Ovnom i Strijelcem. 


Lavovi se u Zodijaku smatraju veoma poštenim znakovima zodijaka koji su ujedno i dominantni i uticajni. Kroz svoj život ostavljaju veliki trag na druge ljude i okolnosti. Koliko je opsjednut svojim izgledom toliko je i privlačan. Posvećuje dosta pažnje ljepoti, vježbanju i njezi.

Srećom, nije površan i to mu nisu najbitnije stvari. Ovi muškarci su veoma temperamentni, vrijedni i sposobni ostvariti sve što zamisle. Vatrenost njihovog znaka daje im ogromnu snagu i želju za boljitkom i ostvarenjem ciljeva. Takvi su i u ljubavi - kada se zaljube učiniće sve da dođu do te osobe. 



Mnogi će reći da su veliki narcisi i zaljubljenici u sebe, ali Lavovi itekako imaju dovoljno veliko srce da voli sebe a i druge. Veoma tradiciozan čovjek koji ne voli da prati ono što mu trendovi nalažu. Za sebe želi tradicionalnu ženu koja će poštovati određene moralne kodekse. 

Da, sklon je bezazlenom flertovanju ali je jedan od najlojalnijih znakova Zodijaka. Ako mu partner ne pokloni pažnje koliko misli da zaslužuje tada postaje hladan, distanciran i samoživ. Ako želite osvojiti i usrećiti ovog muškarca veoma je važno da primjećujete i pohvaljujete njegovu muževnost. 



Ni u kojem smislu ne biste smjeli ugrožavati njegovo samopouzdanje i vjerovanje da je sjajan. Potpuno će se predati onim damama koje će znati uzvratiti ljubav istom mjerom koju on daje. Svoju izabranicu će obasipati poklonima, ljubavlju, pažnjom i posvećenošću. Posesivni su, ali u granicama normale.

Pokreće Blogger.