Postajete ono o čemu najviše razmišljate - Inspirativne riječi Ronde Birn

Rhonda Byrn je napisala velike bestselere "Tajna" i "Moć". Kroz svoja djela mnogima je vratila nadu u život i postakla njihov uspjeh, a nadamo se da će i vama:


"Bez izuzetka, svaka osoba koja ima sjajan život postigla je to uz pomoć ljubavi. Moć da imate sve pozitivne i dobre stvari u životu jeste ljubav!" "Vrsta ljubavi o kojoj su pričali najveći mislioci i spasitelji svijeta veoma se razlikuje od onoga što većina ljudi danas smatra ljubavlju. 

Ona je mnogo više od onoga što osjećate prema svojoj porodici, prijateljima ili omiljenim stvarima, jer ljubav nije samo osjećanje – ljubav je pozitivna sila. Ljubav nije slaba, krhka ili mekana. Ljubav je ta pozitivna sila života! Ljubav je uzrok svega pozitivnog i dobrog. " 



"Okrenite se i pogledajte oko sebe. Sve što vidite, a što je ljudskih ruku djelo, ne bi postojalo bez ljubavi." "Pozitivna moć ljubavi je to što vas inspiriše da se pokrenete i daje vam volju da budete, radite ili imate bilo šta. Pozitivna sila ljubavi može da stvori dobre stvari, promijeni bilo šta negativno u vašem životu. 

Vi imate moć nad sopstvenim zdravljem, sopstvenim bogatstvom, sopstvenom karijerom, sopstvenim vezama, kao i svakom drugom oblašću vašeg života. A ta moć – ljubav – nalazi se u vama!" "Ljubav je uzrok svih onih dobrih stvari u vašem životu, a njen nedostatak je uzrok svih onih loših stvari, bola i patnje." 



"Da biste upotrebili pozitivnu silu ljubavi i promijenili svoj život, morate razumjeti njen zakon, najmoćniji zakon u univerzumu – zakon privlačnosti." "Zakon privlačenja jeste zakon ljubavi i to je svemoćni zakon koji sve održava u harmoniji, od nebrojenih galaksija do sitnih atoma. 

On djeluje u svemu i na sve u univerzumu. A taj zakon djeluje i u vašem životu." "Sve ono što u životu date, mora vam se vratiti. To je fizika i matematika univerzuma." "Dajte pozitivnost, primićete pozitivnost; dajte negativnost i to je ono što ćete zauzvrat primiti. 

Dajte pozitivnost i zauzvrat ćete primiti život pun pozitivnih stvari. Dajte negativnost i zauzvrat ćete primiti život pun negativnih stvari. A kako dajete pozitivnost ili negativnost? Kroz svoje misli i svoja osjećanja!" "U svakom trenutku, vi dajete ili pozitivne ili negativne misli. 

Dajete ili pozitivna ili negativna osećanja. A to da li su pozitivna ili negativna odrediće ono što ćete u životu primiti. Svi ljudi, okolnosti, svi trenuci koji čine vaš život privučeni su nazad ka vama kroz misli i osećanja koja dajete. Život vam se ne dešava tek tako; primate sve u svoj život na osnovu onoga što ste dali." 

"Vi stvarate svoj život kroz sopstvene misli i osjećanja. Sve ono što mislite i osjećate stvara ono što vam se događa i ono kroz šta prolazite u životu." "Ukoliko mislite i osjećate: "Život je zaista dobar prema meni", privući ćete ljude, okolnosti i događaje koji će vaš život zaista učiniti dobrim."

Pokreće Blogger.