Ne gubite prijatelje zbog ljubavi - 10 stvari sa kojima žene nesvjesno štete svojoj vezi

Mnoge žene nesvjesno štete svojoj vezi, a to je ono što najmanje žele. Zato imajte na umu sljedeće stavke ako ne želite biti saboter vlastite veze.


1. Stupate u vezu sa muškarcem koji nije sposoban da voli i onda to od njega zahtjevate. Prije svega morate biti svjesni koliko vam vaš partner može pružiti. Neki muškarci nisu sposobni voljeti kao većina žena, ne umiju to pokazati ili čak ne žele. 

2. Umjesto da objasnite zašto ste loše volje, vi se ponašate kao komandir: "To se ne radi tako, ja ću ti pokazati. Nemaš pojma, nikad ništa ne radiš kako treba." 3. Previše analizirate i u svemu pokušavate pronaći svoju grešku. Niste odgovorni za sve, popustite malo.



4. Pokušavate promijeniti muškarca kojeg volite, od toga kako se oblači do toga koliko često zove svoju mamu. 5. Predugo se držite toksičnih veza zbog straha da vam ponestaje vremena ili zato što ne vjerujete da zaslužujete bolje. 6. Ne prepoznajete vlastitu ljepotu. 

7. Previše ulažete u ljubav prema partneru, a premalo tražite za sebe 8. Zapustili ste se. Pokažite ljubav prema sebi, svom zdravlju i igledu. Vi to zaslužujete. 9. Često ste ljute i mrzovoljne. Svi imamo loše dane, to je razumljivo. Ali sve je mnogo bolje kada ste pozitivni. Pronađite pozitivnost u svakom trenu.



Niko se ne želi družiti s negativnim ljudima. U principu, sve nas privlače ljudi koji su sretni, koji zrače pozitivnom energijom. 10. Nemate svoj vlastiti život. Nemojte biti jedna od onih žena koja zaboravi na svoje prijatelje, na druženja, na svoje vrijeme čim joj u život uđe muškarac. Tako stvarate realnost bez prijatelja i svog partnera ćete kriviti za to u većini slučajeva.

Pokreće Blogger.