Kraj kojih muškaraca Zodijaka će žene biti najsrećnije: Rak je toliko dobar da ga iskorištavaju

Na karakter i ponašanje osobe najviše utiču genetika, roditelji i okruženje. Ali astrolozi su ubjeđeni da i astrologija igra ogromnu ulogu. 


Astrologija postavlja temelje u karakteru muškarca koji se kasnije odražavaju na njegovim raznim poljima. Ako želite znati sa kojim muškarcima Zodijaka bi žena bila najsretnija u vezi ili braku - astrolozi donose odgovor na to pitanje. 

Bik: Možda svoju izabranicu neće obasipati poljupcima i izlivima ljubavi ali će je zasigurno jako voljeti i čuvati. Oni su više oni tipovi koji su jaki na dijelima a manje jaki na riječima, što isto može biti jako pohvalno. Zato kada mislite da vas ne voli jer o tome ne priča, obratite pažnju na njegova djela.



Bik će biti heroj svojoj odabranici. Rak: On je prava emotivna dušica koja će biti najbolji prijatelj svojoj izabranici. Obasipaće je poljupcima i zagrljajima do te mjere da je mogu izluditu. Neće im biti problem niti ispod časti da pomažu svojoj ženi u kuhinji i kućanskim poslovima. 

Kada umorne dolazite kući sa posla očekujte romantičnu večeru spremljenu s ljubavlju samo za vas, Strijelac: Iako mnogi misle da su Strijelci željni promjene i da često mijenjaju partnere - kada se zaljube istinski itekako umiju biti vijerni. 



Ono što ih čini sjajnim partnerima i muževima jeste činjenica da se zaljubljuju u ličnost osobe, što znači da u starosti vjerovatno neće potražiti mlađu i ljepšu zamjenu za svoju ženu jer im je bitna baš ta osoba koju su davno zavoljeli zbog onoga kakva je kao ličnost.

Pokreće Blogger.