Kako osvojiti i usrećiti Vodoliju: Ako možete tolerisati njenu hladnu stranu - Bićete dobar partner

U kakvoj god da ste vezi sa Vodolijom, nijedna neće vas ostaviti ravnodušnim. Ona je vrlo specifična.


Prije svega, ova žena je nepredvidljiva, uzbudljiva, neobična i pomalo na svoju ruku. Zbog toga cijeni ljude koji se usude da budu posebni i drugačiji. Rođeni idealisti, spremni da sve žrtvuju za svoje ciljeve. Veoma su tolerantni ali ne dopuštaju drugima da upravljaju njihovim emocijama. 

Sami biraju svoje puteve i svjesni su da svako ima pravo na svoje izbore. Sloboda i nezavisnost veoma su važni ovim ljudima. Ne možete ih vezati za sebe ako oni to ne žele. Ne podliježu manipulacijama i spletkama. Vodolija ne želi da vas moli. 



Ako se ne slažete sa onim što vam predloži, neće insistirati na tome da prihvatite prijedlog po svaku cijenu. Neki će pomisliti da je čak i promiskuitetna. Ali to je samo odraz njene otvorenosti. Prije nego što se upusti u novu vezu, prethodnu okonča i ostaje prijatelj sa bivšima.

Nije sklona preljubama i ne toleriše ih drugima. Ukoliko poznajete neku osobu rođenu u ovom znaku, onda znate da su one širokih shvatanja i da njima ništa nije čudno ni neprihvatljivo. Ponekad znaju da budu nepridevidljive i čudne. Kako je zadržati? 



Ako se možete navići na njenu "hladnu" stranu i ako niste onaj tip koji stalno moli za malo pažnje - možete joj biti sjajan partner. Romantična jeste, ali na veoma zanimljiv način. Zbog toga vam nikad neće biti dosadno.

Pokreće Blogger.