Žena koja je dovoljno jaka da te voli više od sebe - Dovoljno je jaka i da te ostavi ako je ne cijeniš

Žena pokazuje ljubav na različite načine, i čini to tako jako da može načiniti velike promjene u svijetu. 


Žena koja te istinski zavoli spremna je da te zaštiti od cijelog svijeta, čak i ako izgleda krhko i neustrašivo. U njenim zagrljajima naći ćeš istinski mir, a kada je dodirneš osjetićeš da je sve u redu dok je ona pored. Sa takvom ženom ljubav je raj, ali samo za one koji je znaju cijeniti svaki dan.

 Ako počneš uzimati njenu ljubav zdravo za gotovo, ona će ti oduzeti to sa istom strašću kojom ti je i poklonila. Takva žena je dovoljno jaka da ti da svoje srce, ali i dovoljno jaka da ti ga oduzme. Ne dozvoli sebi da budeš nezahvalan sa njom. 



Kada shvati da ne vidiš njenu vrijednost i trud, ona je u stanju da izađe na vrata i nikada se ne vrati, i nikakvi postupci i riječi je neće vratiti. Ako iznevjeriš njeno poverenje, shvatiće da ti je uzaludno vjerovala, mislila da si vrijedan njene ljubavi. 

Ona će ti okrenuti leđa i možda je više nikad nećeš vidjeti. Neće se plašiti da ode od tebe baš kao što se nije plašila ni da te zavoli. Njena ljubav nije nešto prolazno, nije nešto što pohvališ danas, pa smatraš da više ne moraš. 



Ona vjeruje u pravu ljubav. Vjeruje da može učiniti svog čovjeka srećnim. I zato neće trošiti vrijeme na tebe ako joj dadneš do znanja da je zamjenjiva. Bolje ti je što prije da počneš da uviđaš njenu ljepotu i dobrotu, inače bićeš šokiran hrabrošću i odlučnošću sa kojom te je potpuno uklonila iz svog života.

Pokreće Blogger.