Ne vjerujte svakom slatkoriječivom muškarcu - 7 razloga zašto se najčešće prestanu javljati ženi

Klasična priča kroz koje su mnoge žene prošle: Pronađu potencijalnog "pravog" i onda kada mu odluče dati šansu on se jednostavno prestane javljati. 


Zašto se to dešava? Zašto muškarci tek tako nestanu? Donosimo 7 najčešćih razloga. 1. Zanimalo ga je samo da dobije osobu koja mu se svidjela. Možda on samo radi na kvantitetu i doživljava vas kao izazov, tj samo je htio da mu budete još jedna više recka na zidu. 

Ono što je najfascinantnije jeste činjenica da muškarci zaista imaju tu moć da ubijede ženu da je za njega najbolja na svijetu dok zapravo planira sa njom samo jednokratnu vezu. 2. Htio je samo kratku avanturu. Možda vam je nagovještavao, ili možda nije. 



Postoje slučajevi kada se muškarac zaljubi u ženu samo na osnovu njenog izgleda, i to je ono što mu treba - da udovolji svoju želju da je ima fizički. Takvi tipovi će se vjerovatno i kasnije javljati, ali i dalje samo zbog avanture. 3. Ne zna šta želi. 

Možda nije bio siguran šta želi od vas, a sada je samo još zbunjeniji. Možda je shvatio da vi želite nešto ozbiljno pa se uplašio i odlučio da povuče kočnice. Čudni su ti njihovi mozgovi. 4. Gaji osjećaje prema vama i plaši se da će biti povrijeđen. 



Ako je muškarac emocionalno nezreo, teško da će vam priznati šta osjeća ili razgovarati o tome. Pobjeći će glavom bez obzira jer ga te emocije plaše. 5. Osjetio je da želite više. Možda nije želio ništa ozbiljno, nije htio žuriti, ali žene se često brže vežu nakon provedene noći skupa. 

Ako je to vaš slučaj, onda je vjerovatno to osjetio i odlučio se povući. 6. Ima djevojku. Možda je samo želio pronaći izduvni ventil od svakodnevnih briga i problema, ali nije imao cilj nastaviti vezu. 7. Nije osjetio hemiju. Možda se tokom dopisivanja pomislili kako biste bili pravi spoj ali uživo je bila potpuno drugačija priča. Ako se prestao javljati velike su šanse da nije osjetio povezanost.

Pokreće Blogger.