Možda se borite za pogrešnu osobu: Naučite razliku između prolaznog i pravog muškarca

Nekim ljubavima je bilo suđeno samo da dođu, prođu i nauče nas lekciju, za takve se ne vrijedi boriti.


Postoje muškarci koji uđu u život žene samo da bi otišli. U većini slučajeva, takvi muškarci se pojavljuju u životu žena i odlaze da joj pokažu koliko još uvijek nije spremna za jake i zrele odnose. Za takvog se možda jako veže ali ipak nije sretna.

Nakon njegovog odlaska ostaje bol, gdje se osjeća samo bol, gdje više nema snažnih ruku i sigurnog pogleda, gdje se ne može opustiti i osjetiti.. Tada žena čini sve da pobjegne od bola. Ali, bolje je cijeli život živjeti sa bolom koji vas pokreće naprijed i razvija, nego živeti bez bola, ali i bez ljubavi.



Neke žene pokušavaju da vrate te muškarce ali on će vjerovatno ponovo otići, jer lekcija nije naučena. Ali sreća koju ćete doživjeti sa pravim muškarcem se ne može porediti ni sa kakvim drugim iskustvima u životu i takav muškarac neće poželjeti otići. 

Ta ljubav, kojom će biti ispunjeno vaše srce učiniće da vaš život bude ispunjen smislom i božanstvenošću! Pored takvog muškrca, čak i najaktivnija i najdinamičnja žena, žena sa drskim karakterom postaje malo pilence, u njoj se iznenada probudi potpuno novi svijet



Obično, sa tim muškarcem, ona počinje da osjeća istinsko zadovoljstvo bliskosti. Pored njega, može da se osjetiti glupo i slabo, ali ne samo da je nije briga za to, već se smije sebi i shvata kako je prijatno ponekad biti slab. To je prava ljubav. 

Pokreće Blogger.