Zreo muškarac će dizati samopouzdanje žene - Nezreo će ga pokopavati: Naučite ih razlikovati

Voljeti znači pokloniti sebe osobi koju voliš. Voljeti znači predati se i biti potpuno iskren. 


U ljubavi nema igrica i manipulacija - a ako se to dešava u vašoj vezi možda imate posla sa nezrelim muškarcem. Unutrašnja nesigurnost je stanje u kojem se svi nalazimo ponekad. Nesigurni muškarci pokazaće maksimalnu brigu i pažnju, laskati i biti zanimljivi, ali isto tako će pokazati i svoje loše strane.

Za nezrele muškarce obično je žena samo alat, njeno osvajanje je za njih jedini način da podignu vlastito samopoštovanje. Nezreli muški zavodnici pokušavaju samo udovoljiti svom egu i jednostavno ne podnose neuspjeh. Vidite, ako ste u vezi s nesigurnim i nezrelim muškarcem koji igra igre, niste vi krivi. 



Takav muškarac vas je vjerovatno izmanipulisao da vjerujete u stvari koje zapravo ne postoje kako bi vam potkopao samopouzdanje i digao sebe na vrh. Cilj mu je bio da mu počnete slijepo vjerovati. Tako bi bio siguran da ga nećete ostaviti, dok bi on sa strane mogao raditi šta poželi. 

Kad mu zatreba nešto od vas, on to neće zatražiti kao svi normalni ljudi već će učiniti da se osjećate krivima što mu to niste dali. Zbog nedostatka samopouzdanja, on razmišlja samo o podizanju samopoštovanja, i iz tog razloga uspijeva u igri koju igra s vama. 



Da bi se osjećali manje nesigurno, takvi se muškarci takođe osvrću na moralne principe svojih žena. Koriste njene mane, sumnje, a često i komplekse kako bi je "držali pod kontrolom". Nesiguran muškarac ide toliko daleko da iskorištava emocionalnu povezanost i iskorištava vašu dobrotu. Ako ste u vezi sa ovakvim muškarcem dajte mu do znanja da znate njegove namjere i poradite na tome da ih poboljša.

Pokreće Blogger.