Znakovi Zodijaka koji se teško odupru iskušenju: Vodolije obično tragaju za rizikom

Kada je riječ o iskušenju neki horoskopski znakovi lakše pokleknu od ostalih. Evo o kome se radi:


Vaga: Uprkos mirnoj i suzdržanoj naravi, Vage teško odoljevaju iskušenjima. Da, oni su praktični i racionalni pojedinci, ali neke situacije ih tjeraju na rizik, čak i ako znaju da im to neće donijeti ništa dobro. Što je iskušenje slađe oni lakše pristaju na njega.

Škorpija: Ovdje se čak i ne dvoumimo: Škorpija se ne odupire iskušenjima, baš naprotiv - ona možda i traga za njima. To je za njih zanimljivo iskustvo. Prije nego što se usudi rizikovati, uvijek procijeni potencijalne posljedice - ali u većini slučajeva smatra da se isplati. 



Strijelac: On je spreman rizikovati u bilo kojem području, na kocku je u stanju staviti sve što ima. Na poslu je spreman uključiti se u rizične situacije što bi moglo ugroziti cijelu njegovu karijeru. U takvim situacijama ne razmišlja racionalno. 

Isto se može reći i za njegove ljubavne veze; ne opire se iskušenju. Jarac: Za Jarca bi svako rekao da je iznimno oprezan ali ipak ne toliko pred iskušenjima. U ljubavnim odnosima pokazuje moralnu stabilnost, ali ako se pojavi osoba koja mu dotakne srce, neće odoljeti tom osjećaju.



Lako podliježe iskušenju čak i ako je u dugogodišnjoj vezi ili braku. Vodolija: Čini se da je Vodolija mirna i potpuno ravnodušna osoba, ali u stvarnosti samo čeka iskušenje kojem zaista želi podleći. Koliko god da bježi od iskušenja toliko ga i priželjkuje.

Pokreće Blogger.