Sedmični horoskop Pavela Globe: Škorpije očekuju sukobi - Vage veliki uspjeh i zarada

Pavel Globa, poznati astrolog i istoričar, donosi važne savjete za period od 25. do 31. januara. 


Ovan: Kao i uvijek Ovnovi će biti spremni na sve životne udarce. Nažalost, u utorak će biti teško obuzdati negativne emocije, pa bi mogli uploviti u probleme. Najproduktivniji i najsretniji dani su 28. i 29. januar. Kraj radne sedmice povoljan je za promjenu okruženja. 

Bik: Vikend će biti težak za mnoge ljude, ali ne i za Bika. 30. i 31. januara zvijezde i planete ući će u skladnu interakciju, što će Biku pružiti puno sreće i dobrog raspoloženja. Nažalost, problema će biti, posebno u ličnom životu. Usamljeni Bik nije u opasnosti, ali oni koji su u vezi suočiće se sa nesporazumima. 



Blizanci: Blizanci bi trebali biti što oprezniji u komunikaciji sa drugim ljudima. Ovo će vrijeme biti procvat energetskih vampira i otrovnih ličnosti. Ako neko ima priliku da ode na službeno putovanje, bolje je ga je iskoristi. Promjena krajolika izvrsno će uticati na pamćenje, raspoloženje, sreću. 

Rak: Pavel Globa savjetuje Rakove da budu posebno oprezni 27. januara. Negativne emocije i energija dolaziće od strane voljene osobe. Usamljenim Rakovima je bolje da još ne započinju vezu. Glavna stvar je zacrtati granice. Na poslu, astrolog savjetuje da još ne započinjete ništa novo. Morate se fokusirati na ono što vam je najbitnije. 



Lav: Dolazi period kada vas samopouzdanje može napustiti bez posebnog razloga. Astrolog toplo preporučuje da se ne stvaraju novi neprijatelji. Takođe, Lav bi trebao biti oprezan u komunikaciji s voljenima i sa nadređenima. 

Djevica: Početak sedmice biće vrlo povoljan za Djevice. Ne opterećujte se previše. Ako vam neke stvari ne polaze za rukom zatražite pomoć. Ali na ličnom planu, Djevica će biti dobro. Ovo je vrijeme kada možete, pa čak i trebate raditi zajedničke stvari sa svojim partnerom. Period od 25. do 31. vrlo je povoljan za zabavu i romantiku. 

Vaga: Pozitivan period za Vage. U poslu očekujte veliki uspjeh i zarada. Ne treba zanemariti ni ljubav. Nije važno da li ste sami ili u vezi - imaćete sreće. U ovom periodu ćete biti šarmantniji nego ikad. Mnogo pažnje treba posvetiti voljenima, pomozite im da prevladaju prepreke. 

Škorpija: Na ljubavnom planu dolazi do sukoba sa partnerom, pa možda čak i do raskida. Pavel Globa savjetuje da više komunicirate sa rodbinom.. Na poslu Škorpije mogu postati mnogo produktivnije. Očekuje ih period velikog uspjeha i zarade. 

Strijelac: Prva tri do četiri dana u sedmici biće vrlo stabilna i mirna a nakon toga kreću prave avanture. U početku će sve biti uredu. Zvijezde su na vašoj strani. Moguće je da će krajem sedmice Strijelac na svom putu naići na zamke koje će biti teško prevazići. Provedite više vremena sa dragim ljudima. 

Jarac: Idealno je vrijeme za ljubav. Ove sedmice više vremena provoditi s voljenima. Mnogim prijateljima ili članovima porodice možda će trebati vaša pomoć. Nema potrebe da jurite za profitom, budite strpljivi i sve će se posložiti kako vi želite. 

Vodolija: Sedmica će početi vrlo dobro. 25. januar je dan kada će zvijezde i planete biti u savršenoj harmoniji. Za usamljenu Vodoliju započinje vrlo dobro vrijeme. Lijepe stvari će se dešavati i onima koji su srećni u vezi. Morate provoditi više vremena sa voljenom osobom. Male poteškoće čekaju Vodoliju na polju rada. Morate biti oprezniji pri radu s brojevima. 

Riba: Ribe bi se ove sedmice trebale riješiti bijesa i zavisti. 26. i 27. januar su najpovoljniji dani. Ako morate provoditi dane na poslu, bolje se opustite i uživajte u komunikaciji s kolegama. Provedite više vremena u krugu prijatelja.

Pokreće Blogger.