Dame Zodijaka koje je teško osvojiti: U Vodolije se lako zaljubiti, ali teško ih je pridobiti

Neke dame Zodijaka su neosvojive; nije lako pripitomiti ih, do njihovog srca veoma je teško doći.


3. Mjesto - Vodolija: Treće mjesto, počasna bronzana medalja pripala je Vodoliji. Iako nije toliko neosvojiva kao naredna 3 znaka Zodijaka i sa njom nije lako izaći na čistac. Možda će vam poslati pogrešne signale jer će vam se činiti kao prijatna i pristupačna osoba ali teško ćete doći do njenog srca. 

Ona voli šetati, držati se za ruku, flertovati i smijati se vašim šalama ali na romantiku ćete se načekati. 2. Mjesto - Jarac: Srebrna medalja pripala je Jarcu. Osvojiti srce ovog horoskopskog znaka može biti prava procedura, ali na kraju se može isplatiti. 



Stvar je u tome da Jarcu nisu potrebne prolazne romanse. Jarac treba ozbiljnu vezu u kojoj bi živio sretno do kraja života. Ali da biste došli do te faze da se žena Jarac odluči provesti život sa vama trebaćete se dobro pomučiti oko nje. 

1. Mjesto - Ribe: Prvo mjesto i zlatna medalja pripadaju Ribama! One su hladne i zamišljene; potpuno predane svom svijetu i svojim potrebama. Zato ih trebate osvojiti na neki poseban način. Ne tražite priručnik koji će vam otkriti kako da postupate sa njima jer to niko ne zna. 



Ali ako želite ostaviti dobar utisak na njih važno je da svu svoju pažnju im posvetite. U ljubavnoj vezi sa njima ona je mačka a vi ste miš. Još jedna vrlo bitna stvar jeste da ne pokazujete dominantnost pred njima jer su one te koje vole biti dominantne.

Pokreće Blogger.