Zodijaci od kojih možda nikad nećete čuti "Volim te": Romantika je strana riječ za Blizance

Ovi znakovi Zodijaka djeluju hladno i bezosjećajno, i od njih možda nikad nećete čuti "Volim te"


Ne trebate biti zabrinuti ako od svog partnera ne čujete "Volim te", rođeni pod ovim znakovima zodijaka naprosto ne govore sladunjave riječi - oni svoju ljubav pokazuju na potpuno drugačije načine. Jarac: Hladan i arogantan - ovo je prvi dojam koji stvore ljudi kada su u kontaktu sa Jarcem. 

Izgledaju kao tvrd orah, ali u stvari umiju biti jako osjećajni. Kad ostanu sami sa svojim osjećajima, mogu plakati po cijelu noć, ali pod uslovom da su sami u kući i da ih niko ne vidi. Možete pokušati srušiti zid koji su sagradili oko sebe ali oni će podići novi. 



Ali onog trenutka kad uspijete oboriti sve njihove tvrđave - shvatićete da su njihovi osjećaji vrlo duboki. Lav: Ono s čime se Lav ne može nositi je sujeta. Ona ga spriječava da se otvori i pokaže svoju ranjivost drugoj osobi, čak i ako je zaista voli. 

Nikad ne priznaje da se nečega stidi. On se ne otvara lako pred drugima i ne pokazuje svoje emocije. "Žao mi je" i "Volim te" su riječi koje vjerovatno nikada neće izgovoriti. Čak i ako shvati da je pogriješio, nikada to neće priznati - ni sebi ni drugima. To je za njega ispod časti. 



Blizanci: Blizanci ne vole da se vezuju za nekoga, a nisu ni naročito romantični pa im je izjavljivanje ljubavi poprilično ženskasto i ljigavo. Kada uplove u vezu postanu neodlučni i razmišljaju da li je taj partner pravi za njih, zbog čega često izgledaju distancirani.


Pokreće Blogger.