Žena se osvaja djelima a ne riječima: 8 gluposti koje mnogi muškarci čine kad se zaljube

Kad se čovjek zaljubi, počinje činiti nevjerovatne gluposti, a da toga možda nije svjestan. Želi vas impresionirati, ali na kraju obično napravi budalu od sebe. Na primjer: 


1. Hvali se koliko žena ima. Dečki su zaista ponosni na to koliko su žena imali, posebno u krevetu. I da, misle da to vrijedi pokazati djevojci koja im se sviđa. Dakle, muškarac želi da znate da je poželjan i sposoban privući bilo koju ženu, a vi biste se trebali osjećati posebno pored njega. 

2. Ne prestaje govoriti o sebi. To znači da je on samo nervozan i toliko zabrinut da vam se neće svidjeti pa pokušava što prije prepričati cijelu svoju biografiju. 3. Pokušava pokazati svoju muževnost. Mnogi momci misle da je to jedini način da se osvoji djevojka. 



Stoga se fokusira na svoju muškost, žele izgledati privlačnije, ali na kraju izgledaju kao mačo idioti. 4. Postaje vrlo "seksi". Ako ga puno privlačite, momak neće moći razgovarati ni o čemu drugom nego o intimnim odnosima. Tražitće izgovor da vas dodirne. 

Neki čak mogu početi prepričavati svoje sposobnosti u krevetu. 5. Ne prestaje čavrljati. Kad je momak nervozan oko djevojke koja mu se stvarno sviđa, ili govori previše o sebi ili samo govori u prazno. 6. Ili previše šuti. Kad se momak zaljubi u djevojku, dugo razmišlja o tome šta će joj reći.



U svojoj glavi provlači kroz sve moguće monologe. Ali kad je upozna u stvarnosti, nesiguran je, i boji se da ne kaže nešto pogrešno i sve pokvari - za njega je ovo katastrofa. 7. Prosipa inteligenciju". Neki momci misle da djevojku treba osvojiti intelektualnim sposobnostima, ali na kraju ipak izgledaju kao bezveznjaci. 

8. Počinje da kritikuje. Kad je momak lud za djevojkom, možda je pomalo nesiguran u sebe,  pa zbog toga kritikama privlači njenu pažnju. Ako prmjetite njegovu nesigurnost budite sigurni da osjeća nešto prema vama.

Pokreće Blogger.