Ribe su poput krpelja kad se zaljube: 3 znaka Zodijaka koji se možda previše vežu za partnera

Predstavnici ovih horoskopskih znakova su emotivni, spontani i iskreni, ali kada se zaljube vežu se za njih do te mjere da se pretvaraju u zaljubljene tinejdžere. Evo o kojim znakovima je riječ...


Rak je jedan od najemotivnijih znakova. Zbog toga se na početku veze pokušavaju držati sa strane, pokušavajući sakriti svoja osjećanja prema partneru. Međutim, oni nisu u stanju obuzdati prave emocije na duži vremenski period. 

Onog trenutka kada Rakovi shvate da se mogu predati jednoj osobi - predaju se u potpunosti, bez previše razmišljanja o posljedicama. Predstavnici ovog znaka spremni su učiniti sve za svoju voljenu i obasipaće je sa poljupcima i zagrljajima bez ustručavanja.



Riba: Na početku veze Ribe sakrivaju sva svoja prethodna loša iskustva, i ne pokazuju koliko im je stalo do partnera. Ali sa vremenom ako se zaista zaljube u osobu pored sebe u stanju su promijeniti se iz korjena. Kada se istinski zaljube postaju pravi mali krpelji koji bi stalno bili sa svojom voljenom osobom.

Njihova ljubav često prerasta i u opsesiju jer se Ribe teško nose sa osjećajem zaljubljenosti; to je za njih naprosto previše emocija. Strijelac: On je pravi Don Žuan. Ako Strijelac upozna osobu koja mu se sviđa, biće spreman učiniti sve što može za nju. 



Lako se veže za osobu koju voli i to će se jasno vidjeti. On će biti inicijator svakog sastanka i viđanja. Teško mu pada svaki dan koji prođe a da ne vidi svoju voljenu osobu i zbog toga će drugi možda pomisliti da je nezreo, ali to nije stvar nezrelosti - Strijelci jednostavno tako vole. 

Pokreće Blogger.