Kako se obogatiti prema vašem znaku Zodijaka: Blizanci bi trebali biti kuvari - Rakovi pisci

Ako se želite obogatiti možda je dobro da pročitate koji posao je najbolji za vas prema znaku Zodijaka.


Ovan: Oni vole pomagati drugima, zato je najbolje da spoje ugodno sa korisnim. Najviše bi mogli zaraditi kao doktori ili socijalni radnici. Bik: S obzirom koliko vole novac i koliku dozu tvrdoglavosti i upornosti pojeduju najbolje je da se bave poslom fitnes trenera ili nekim sportom od kojeg mogu dobro profititrati.

Blizanci: Njima bi bilo najbolje da se ostvare kao kuhari, u tome bi bili odlični i lako bi zaradili dobar novac. Rak: Rakovi se mogu obogatiti pisanjem knjiga i radom u uslužnim djelatnostima. Lav: Oni su rođeni da se bave šou biznisom. 



Dosta Lavova se nalazi na listama najbolje plaćenih zvijezda, a pogotovo u zabavnoj industriji. Djevica: Djevice su predani radnici i lako napreduju u svakom poslu kojeg rade. Dakle njima je samo bitno da budu vrijedni i novčani dobici su zagarantovani. 

Vaga: Ako postoji neko ko može zaraditi novac ne radeći ništa, to je Vaga. Ali ono što ih uvijek izvlači je ta njihova sreća s kojom se čini kao da im novac pada sa neba. Škorpija: Oni se mogu obogatiti radeći na polju društvenih djelatnosti jer imaju veliku strast da svijet učine boljim mjestom. 



Strijelac: Oni imaju tu ružnu naviku da im sve padne sa neba, ali to se rijetko dešava. Najbolje bi im bilo da se bave turizmom ili marketingom. Jarac: Za njih se kaže da su rođeni bankari i ekonomisti. Često rade kancelarijske poslove, i skoro uvijek postanu lideri. 

Vodolija:. Inteligentni su i uvijek ispred svog vremena, zbog čega ponekad ispadaju ekscentrični. Idealna zanimanja: kompjutorski programer, informatičar... Ribe: One su umjetničke duše koje ne vole biti na rukovodećem položaju, no zato se sjajno snalaze u ulozi timskog igrača i tu bi mogli zaraditi velike svote novca.

Pokreće Blogger.