Astrolozi izdvajaju 5 najvećih lažljivaca Zodijaka: Rak obično laže da bi se zaštitio

Astrološki stručnjaci izdvajaju za koje horoskopske znakove misle da su najveći lažljivci i spletkaroši.


1. Škorpije: One su najpoznatiji lažljivci među svim horoskopskim znakovima. Uvijek nešto nevaljalo planiraju i spletkare. Imaju toliko skrivenih motiva da je skoro nemoguće vjerovati im u potpunosti. Škorpije govore jedno, a misle potpuno drugačije. 

One su takođe prilično proračunate i dobre u zavaravanju drugih. 2. Blizanci: Blizanci su na ovoj listi jer nikome ne otkrivaju svoje pravo lice. Prilagođavaju se mjestu i situaciji kako oni to žele. Nekoliko ličnosti postoji u Blizancima i nikada nećete shvatiti šta su oni zapravo. To ćete morati saznati na teži način. 



3. Ribe: Ribe često lažu same sebe. Oni su pravi sanjari koji zatvaraju oči pred onim što im se ne sviđa i tako lažu sebe. Predstavnici ovog znaka mogu smisliti potpuno drugačiji scenario u glavi od onoga koji se u stvarnosti dešava. Obično prave slona od muve, i vole praviti dramu. 

4. Vaga: Vage su obično navikle na laž jer su veliki spletkaroši i vole manipulisati drugima. Nije im namjera da povrijede druge ali sa nekim odlukama to učine. Dobri su u korištenju svog šarma i ljubaznosti kako bi natjerali druge da im vjeruju. 



Kad steknu povjerenje drugih, lako počnu manipulisati u svoju korist. 5. Rak: Predstavnici ovog znaka imaju zlatno srce. Oni su vrlo nježna i mirna stvorenja, međutim, oni su nevjerovatno osjetljivi na bol i plaše se da budu povrijeđeni, zbog čega često lažu. Rakovi koriste laž kao neku vrstu odbrane od onih koji im žele nauditi. Ne vole lagati ali to čine da bi se zaštitili.

Pokreće Blogger.