Astro analiza: Prednosti i nedostaci Blizanaca - O njihovom životu bi se napisala dobra knjiga

Blizanci su jedan od najspecifičnijih znakova horoskopa. Izdvajamo njihove prednosti i nedostatke.


Koje su njihove prednosti: Izvanredni i nepredvidivi Blizanci vrlo su svestrani. Oni su pozitivni ljudi. Nikad ne klonu duhom, postižu veliki uspjeh svojim radom, ali često traže jednostavnije načine za to. Žene Blizanci uživaju u poslu jer biraju polje aktivnosti koje je njima ugodno. 

Uprkos ekscentričnosti, žene Blizanci imaju veliku dozu ljubaznosti u sebi. Pokušavaju pomoći voljenima u bilo kojoj situaciji i učiniće sve što je u njihovoj moći. Blizanci jako vole životinje, ne mogu proći pored usamljenog mačića ili psa lutalice - a da mu ne pomognu. 



Blizanci su nevjerovatno društveni. Oni znaju kako da naprave "most" do srca bilo koje osobe. U vrtiću ili školi sklapaju mir s vršnjacima koji su u svađi i uvijek se trude da pronađu mir u svijetu. Nedostaci: Žene Blizanci odlikuje se sklonošću ka skandalima. 

Zbog te njihove crte toliko će toga zanimljivog i nesvakidašnjog proći u svom životu da bi o tome mogli napisati vraški dobru knjigu. U njihovim dušama postoje stalni sukobi. Čovjek koji želi biti dio njihovog života će biti podvrgnut pažljivoj provjeri nedostataka. 



Blizanci se brzo umaraju i gube strast. Rijetko završe započeti posao i pređu na nešto drugo. Vjetrovitost njihove prirode odražava se na njihov lični život: Blizanci se ne drže mjesta i ljudi, lako mijenjaju svoj društveni krug. Često povrijede druge nesvjesno, jer ne razmišljaju mnogo o stvarima koje čine i o riječima koje govore.

Pokreće Blogger.