Par mjeseci nakon vjenčanja nazvala me je ljubavnica mog muža: Pazite kome vjerujete

U današnje vrijeme teško je vjerovati u vijetrnost svog muškarca. Šta biste učinili da vas neočeikvano nazove ljubavnica vašeg dragog i bez imalo drskosti kaže kako te vara sa njom?


Šest mjeseci nakon što se udala za muškarca svojih snova, Trejsi Šorn je primila neočekivani poziv. Nakon javljanja na telefon, Trejsi je doživjela veliki šok. Nazvala ju je ljubavnica njenog muža i saopštila joj da se njen muž nalazi pored nje. 

Bol je bio ogroman, ali ljubavnica je nastavila sa pričom..rekla joj da ovo nije prvi brak koji je ona uništila.. Trejsi se uspjela pribrati dok je još slušala njen govor, ali kad je spustila slušalicu briznula je u plač.. Njen muž je pokušavao da izgladi odnose ali ona je bila previše povrijeđena.



Skupljala je snagu i na kraju je odlučila da ga ostavi. Spisateljica Kejt Rouz nam je objasnila njeno viđenje šta raditi u ovoj situaciji. Pošto je i sama jedno vrijeme bila ljubavnica, dugo je razmišljala šta da uradi. Da li da nazove ženu svog muškarca i kaže joj da su oni u tajnoj vezi. 

Neko vrijeme je čak prijetila partneru da će sve ispričati njegovoj ženi, ali on joj je rekao da radi šta hoće. Kejt je ipak odlučila da će njihova veza ostati tajna. Bila je ljubavnica dvije godine, ali nije željela da se nađe u situaciji da odlučuje za nekog drugog. 



Nije htjela da se miješa u odnos njega i supruge. Ako on nije imao dovoljno poštovanja prema svojoj ženi zašto bih ja - neka osoba koja je i ne poznaje. Na njemu je izbor hoće li reći istinu ili će lagati.. 

Pokreće Blogger.