Mudrost dana: Ne ljutite se na svoje greške, nekad vas one vode na pravo mjesto

Donosimo vam neke od najljepših i najinspirativnih citati o životu i postojanju velikih umova.


Život nije lak, a prvih sto godina je najteže - Wilson Mizner. Život je bolnica u kojoj svaki pacijent sanja da se preseli u drugi krevet - Charles Baudelaire. Najfinije stvari na svijetu ne mogu se vidjeti niti dodirnuti. Možete ih samo osjetiti - Helen Keller. 

Naučite voljeti sebe i sve ostalo će doći na svoje mjesto - Lucille Bol. Ono što lako dođe neće dugo trajati. Ko ne vjeruje u čuda, nikad ga neće ni dobiti - Roald Dahl. Život je prekratak da biste radili ono što ne volite - Richard Branson. Život je uglavnom ono što se događa negdje drugdje - Alan Bennett.



Život je ono što nam se događa dok pravimo planove za budućnost - Thomas La Mans. Život je poput luka: ljuštite sloj po sloj i na kraju ustanovite da unutra nema ništa - James Gibbons Hewnecker. Čini ono što moraš da učiniš ono što želiš - Denzel Washington. 

Život je Božji san - Borges. S gledišta mladosti, život je beskrajna budućnost; sa stanovišta starosti, vrlo kratka prošlost - Arthur Schopenhauer. Ono što nazivamo životom obično je SAMO lista obaveza za danas - Pshekruj. Promijenite svoje misli i promijenite svoj svijet - Norman Vincent Peel. 



Ponekad nas pogrešne odluke vode na prava mjesta - nepoznati autor. Biti dobar nije dovoljno. Moraš biti sjajan - Simon Cowell. Život je poput vožnje bicikla. Da biste održali ravnotežu, morate se kretati - Albert Einstein. Oni koji shvate da su glupi nisu prave budale - Chuang.

Pokreće Blogger.