Kakve žene žele muškarci Zodijaka: Strijelac ne voli dosadne i konzervativne žene

Svaki muškarac drugačijeg znaka Zodijaka želi drugačiju ženu koja odgovara njegovom karakteru.


Ovan: Muškarci ovog znaka ne tolerišu nesigurne žene. Ovan treba nekoga ko mu se može oduprijeti. Ako se žena povuče svaki put kad dođe do neslaganja, Ovnu će vrlo brzo dosaditi. Bik: On voli stanje sigurnosti i stabilnosti, pa muškarci ovog znaka pokušavaju izbjeći nepredvidive dame. 

Žena koja se neprestano predomišlja, prava je noćna mora za Bika. Blizanci: Društvenost je najveća karakteristika predstavnika ovog znaka, stoga žene koje se ne vole družiti nisu dobar izbor za muškarca Blizanca. Rak: Emocionalnost je dobro poznata osobina svih ljudi rođenih pod ovim znakom.



Stoga muškarac Rak pokušava izbjeći žene koje ne pokazuju nikakve emocije. Rak će odabrati onu predstavnicu ljepšeg spola koja je sličnija njemu. Lav: Njemu je prije svega potrebna pažnja. Pa čak i ako u početku pokuša pridobiti ženu koja neće pokazati dovoljno interesa i pažnje, vremenom će izgubiti interes za nju. 

Djevica: Predstavnici ovog znaka pridaju veliku važnost čistoći. Zato, ako ste jedna od onih koji vole za sobom ostaviti nered muškarac ovog znaka definitivno nije za vas. Vaga: Vage sanjaju o miru i harmoniji, pa svim snagama izbjegavaju svađe i sukobe. 



Žena koja stalno galami i pravi drame definitivno nije pogodna za predstavnike ovog znaka. Škorpija: On cijeni istinu, a čim uhvati nekoga u laži, neće moći oprostiti. Škorpiji na živce idu žene koje vole igrati igre i imaju problema s iskrenošću. 

Strijelac: Strijelac, sklon avanturama i rizicima, ne voli žene koje se boje rizikovati. Žena koja bi radije ostala kod kuće pod toplom dekom i gledala film, možda bi bila savršena opcija za nekog drugog, ali ne i za Strijelca. Jarac: On umije dobro baratati sa novcem i ne voli žene koje se rasipaju. Žena zaglibljena u dugove samo će iznervirati predstavnike ovog znaka. 

Vodolija: Vodoliju najviše od svega privlače slobodoumne žene, otvorene za nove utiske i ljude, konzervativne žene im idu na živce. Riba: Sebičnost za Ribe je najgori kvalitet koji osoba može imati. Stoga muškarac Riba, vidjevši takvu ženu, pokušava otplivati što dalje.

Pokreće Blogger.