Eva Ras o životu u samoći: Kad ti je srce ispunjeno vjerom ne plašiš se ničega

Malo je velikih glumaca poput Eve Ras, a još manje onih koji su životna inspiracija poput nje. 


Eva Ras, naša popularna glumica osvajala je godina srca mnogih ljudim svojim odličnim glumačkim sposobnostima ali i humorom. Uvijek je znala dobro da se našali, ponajviše na svoj račun čak iako je u prošlosti proživjela razne tragedije i izgubila najmilije osobe.

Više od 30 godina živi sama i tvrdi kako se ne osjeća usamljeno jer je njeno srce ispunjeno vjerom. Ovako je Eva Ras odgovorila kada su je pitali da li pati zbog usamljenosti: "Ne. Nikada, jer sam pobožna i Bog je uvek sa mnom. I u najtežim trenucima. 



Ja sam sama već više od 30 godina, ali ne mogu da budem sama, jer u prošlosti se ništa ne menja i u prošlosti ja imam i muža i ćerku i majku i oca, imam sve, jer sam ih imala - zaključuje glumica. Glumica je priznala kako joj je gubitak muža najteže pao:

"Bila sam u šoku kada je preminuo. Zamislite, zdrav, prav, normalan, uđe u kuću, skine mantil i padne mrtav. Moj muž je imao 50 godina kad se to desilo. Ja sam njega mnogo voljela. Nikada ga nisam zamijenila.. Kad bi mi neko prišao, ja bih pala u fras kako se usuđuje da pomisli da mene može da osvoji. 



Za mene je moj Ras bio najbolji. Volim da budem neosvojiva – rekla je Eva i dodala: – Nikada nisam bila sa drugim muškarcem." Kroz šaljivu anegdotu ispričala je kako je ona na sebe stavila katanac, i niko više nema pristup. "Znate vi da je moja najčuvenija izjava oko jednog katanca i zašto se taj katanac toliko ljudima dopao. 

Zato što je Homer pisao o tome. To je priča o Penelopi, da svako želi da ima ljubav koja je verna, i kad njega nema i nema prestanka ljubavi, i moja ljubav može da prestane samo kad ja odem na onaj svet - objašnjava Eva. 

Pokreće Blogger.