Znakovi Zodijaka koji se često vraćaju bivšima - Vage su divne, ali često naivne

Neki od horoskopskih znakova imaju te karakterne crte gdje se jako vežu za bivše i često im se vraćaju.


Ovan: Ispod glasne, agresivne, dominantne površine, u Ovnu se krije ogromno srce koje se lako može slomiti. Ljudi često misle da je Ovna nemoguće povrijediti, ali to je zato što zna dobro sakriti svoja osjećanja. Oni su poznati po svojoj tvrdoglavosti i ponosu preko kojeg će teško preći, ali u ljubavi gube glavu. 

Njihov najveći problem je što se lako vežu za osobe koje vole i zbog toga će čak i njihovi bivši partneri imati posebno mjesto u njihovom srcu. Dovoljan je samo trenutak da se Ovan poželi vratiti nekom bivšem za koga ga vežu i dalje lijepa sjećanja. 



S obzirom na to da njima vlada planeta Mars, koji kontroliše fizički nagon, mogu postati robovi svoje strasti. Blizanci: Generalno, oni su nježni, privrženi, ali radoznali i otvoreni i sa njima je lako uspostaviti komunikaciju i lako je prići im. 

Rado se vraćaju o prošlost, vjerujući da se ta osoba može promjeniti na bolje. Umjesto da zauvijek zaborave na njega, oni su uvijek spremni za razgovor.Vole flertovanje i stalno traže osobe koje su pune nergije i koje mogu da prate njihov ritam. 



Ukoliko su u partneru zaista našli srodnu dušu, pravu ljubav na intelektulanom, verbalnom i fizičkom nivou, mogu biti primjer vjernosti. U suprotnom, uvijek će tražiti svoju drugu polovinu, zbog čega će se često vratiti bivšima. Vaga: Od šarma jedne Vage se teško bježi. 

Ako pokušate, one će vas svojim racionalnim, logičnim argumentima pridobiti i dokazati vam da griješite. Kada se ohlade od raskida, obično objektivno gledaju na situaciju koja je dovela do kraha veze, a onda su spremni da pruže drugu šansu. Zbog čega su često jako naivne. Na taj potez se odlučuju jer teško podnose samoću. Veza im uliva osećaj pripadnosti, podrške i smisla.

Pokreće Blogger.