Oprostila sam prevaru i kajem se zbog toga: Jednom varalica - Uvijek varalica

Nakon što me je prevario odlučila sam da mu oprostim. Kajem se što sam mu oprostila jer poslije prevare stvari više nikada neće biti iste. Jednom varalica - Uvijek varalica: 


Kada sam saznala da me je moj partner prevario ostala sam u šoku i nisam znala šta da kažem. Bila sam razočarana u njega jer je time ugrozi našu dugogodnišnju vezu. Iako mi se iz dana u dan izvinjavao zbog toga ja i dalje nisam znala šta da radim. Nekako sam uspjela da mu oprostim ali nisam mogla da zaboravim. 

Svi su govorili kako sam sjajna djevojka i divna osoba pa mi nikako nije bilo jasno šta sam to loše uradila da sam zaslužila da me prevari. Pokušavala sam da njeđem razlog ali nikako nisam uspjevala. Ipak sam odlučila da ostanem sa njim, ali stvari više nisu bile iste i više nije bilo povjerenja u našoj vezi. 



Moj partner se trudio na sve moguće načine da me oraspoloži da se osjećam bolje, ali sada je sve bilo drugačije. Ponekad mi je bilo teško i da ga gledam a da se ne sjetim šta je uradio. Stalno sam se pitala da li će me ponovo prevariti i da li se viđa sa nekim. 

Iako sam mu oprostila plašila sam da se da bi se to moglo ponoviti. Trudila sam se da sve zaboravim ali jedan dio mene to nije dozvoljavao. Nakon nekog vremena sam shvatila da ne mogu više da budem sa osobom koja je učinila da se osjećam nesigurnom i kojoj nikada više neću moći da vjerujem. 



Plašila sam se da budem sama, ali ovaj put sam znala da je bolje biti sam nego sa nekim ko bi mogao ponovo da me povrijedi. Iako sam dala sebe u ovoj vezi i činila sve da ona uspije i nakon što me je varao shvatila sam da treba prvo da mislim na sebe i svoja osjećanja. 

Shvatila sm da onaj ko me voli nikada neće htjeti da me povrijediti, neće me varati. Poštovaće i mene i našu vezu. Nikada me neće povrijediti i uzrokovati mi bol u životu već će se truditi da tu bol otjera. Trudiće se da uvijek budem srećna i pokažaće mi koliko mu je stalo do mene. Pokazaće mi da zaslužujem da budem srećna pored njega.

Pokreće Blogger.