Mudrost dana: Nema većeg slabića od zaljubljene žene i nema većeg borca od samohrane majke

Ljubav nas u isto vrijeme može i ojačati i omekšati, sve zavisi kakvu vrstu ljubavi pronađemo. 


Svi smo mi rođeni sa različitim karakteristikama i mnoge stvari utiču na naš razvoj ali postoji nekoliko stvari koje u najvećoj mjeri mjenjaju i oblikuju naš karakter. 1. Izdaja: Bilo da je ljubavna, prijateljska, finansijska ili poslovna izdaja one u ogromnoj mjeri utiču na karakter žene. 

Naravno, ni jedna izdaja nije prijatna ali u velikoj mjeri osnaži čak i najveće slabiće. Zbog čega se može smatrati da je čak i poželjna. 2. Ljubav: Postoje žene koje su poput sante leda ali ljubav ih je omekšala do te mjere da se ne prepoznaju. To je prava ljubav. 



Pred takvom ljubavi se žena otvara i popušta. Zbog takve ljubavi žena postaje mekušac, plaši se stvari kojih se do sada nije plašila. I to je uredu, sve dok pored sebe ima čovjeka koji ju je tako razmazio. 3. Dijete: Da dijete mjenja kompletan život jedne žene. 

Ali samo žena koja ima dijete shvata koliko se život promjeni. U tom trenutku na njen život i na njene potrebe pada sijenka i sve što nju zanima je sreća svog djeteta. Nema toga što majka ne bi uradila za svoje dijete. Majke po rođenju djeteta dobijaju veliku snagu.



Mnoge stvari utiču na snagu žene. Zato se kaže da nema većeg slabića od zaljubljene žene i nema većeg borca od samohrane majke. Sledeći put prije nego što osudite bilo koju ženu prisjetite se da ne znate njen put, ne znate njene mogućnosti i izbore... Ne znate ni šta ju je ojačalo ni šta ju je slomilo. Baš kao što ni drugi to ne znaju za vas.

Pokreće Blogger.