Pitali smo muškarce šta ih najčešće navede na raskid: Prava osoba te neće mijenjati iz korjena

Ni jedan raskid i razilaženje sa dragom osobom nije nešto što lako prihvatimo. Nekad smo krivi mi, nekada naš partner; Nekada okončamo veze koje bi imale sjajnu budućnost, a nekad se zadržavamo u onima koje smo još davno trebali okončati. 


Bilo kako bilo, važno je da svaki čovjek zna kada treba nastaviti da se bori za ljubav a kada je bolje da odustane. Prikupili smo nekoliko ispovijesti ljudi koji su odlučili okončati vezu. Na pitanje "Koji je to trenutak kada ste se odlučili na raskid?" dobili smo sljedeće odgovore.

Ivan 30: Između nas dvoje bilo je dosta neizvjesnosti i često smo se svađali. Znali smo da stvari ne idu onako kako smo očekivali i da smo to vjerovatno trebali završiti. Bilo je dosta stvari koje jedno kod drugog nismo voljeli, ono što nas je spajalo je bila samo nada da će se nešto promijeniti - ali nije!



Na kraju smo shvatili da gubimo vrijeme i da je bolje da se raziđemo. Bila je to dobra odluka. Mike 27: Bio sam 4 godine u vezi sa djevojkom koja se ponašala kao da je uvijek iznad mene. Osjećao sam veliki pritisak da će me prevariti sa drugim i da je ne zaslužujem. 

Zbog toga sam je stalno uhodio, provjeravao i kontrolisao; shvatio sam da je to totalno nezdrava veza i morao sam je okončati. Sada imam djevojku kraj koje se osjećam kao da smo jednaki i super mi je. Marko 24: Bio sam u vezi sa ženom koja je tražila od mene da se udaljim od svih svojih ljudi... pa čak i od porodice. 



Niko od mojih prijatelja joj se nije dopadao i morao sam okončati druženje sa svima. Mnogo sam je volio pa sam to i uradio. Ali kasnije sam se osjećao jako usamljeno, nedostajali su mi moji ljudi. Shvatio sam da to nije normalno i da tako ljubav ne treba izgledati zato sam odlučio da raskinem i sada konačno i dalje uživam sa ljudima koje najviše volim. 

Pokreće Blogger.