Ko su najljubazniji znakovi Zodijaka: Blizanci obično više ugađaju drugima nego sebi

Svi u sebi imamo određenu crtu ljlubaznosti, ali kod nekih horoskopskih znakova je prenaglašena:


Blizanci. Blizanci su ljubazni i ne osuđuju druge. Vrlo su prihvatljivi, pametni i činiće sve kako bi bili sigurni da se neko osjeća ugodno u njihovom prisustvu. Oni vide dobro u ljudima, što potiče empatiju i saosjećanje. Blizanci znaju šta treba reći kada vam je to najpotrebnije, i znaju udijeliti kompliment. 

Ponekad je lijepa riječ sve što trebate da biste započeli svoj dan i možete biti sigurni da ćete ih dobiti od Blizanca. Lav. Lavovi su poznati po svojoj ljubaznosti i spremnosti da pomognu. Oni lako i često pokazuju ljubav i naklonost prema ljudima. 



Lav ne uzima ništa zdravo za gotovo i tretira druge ljude onako kako želi da se prema njima postupa: pažnjom i saosjećanjem. Lav će nekome pomoći čak i na sopstvenu štetu. Vjernost je još jedna njegova snažna osobina. Ako imate Lava na vašoj strani ne morate razmišljati hoće li biti tu kad vam zatreba.

Vaga. Vage su empatične i saosjećajne, što ih čini i ljubaznim. Vage će se odreći svog mjesta u gradskom autobusu, otvoriti nekome vrata, i često volontirati. Vage se prema drugima odnose s poštovanjem. Ribe. Ribe su ljubazne prema svakom živom biću. 



Ljudi cijene strpljenje Riba i rado im se povjeravaju. Oni su intuitivni i saosjećajni, pa znaju šta muči nekoga i prije nego što to osoba kaže. Djevice. Djevice su uvijek tu da vam pomognu, bilo da vas poznaju ili ne. Ako vam se automobil pokvari u pola noći - pomoći će vam. 

Izuzetno su pametni, a ako nemaju odgovor na nešto, znaće gdje ga pronaći. Pouzdani su, na njih se možete osloniti. Fantastični su slušatelji kada nekom treba izduvni ventil. Djevice se ne pretvaraju da slušaju, prisutni su i analiziraju svaku riječ.

Pokreće Blogger.