"Pravi muškarac stavlja ženu ispred prijatelja": 7 znakova da se možda samo poigrava

Ako izlazite sa muškarcem koji se samo poigrava, bolje je da to saznate prije nego što bude prekasno.


Evo nekih stvari na koje treba paziti. 1. Njegove riječi i postupci se ne poklapaju: Govori kao da želi biti zauvijek sa vama. Slušajući njegove riječi on je lud za vama, ali njegovi postupci se ne poklapaju jer se ponaša potpuno drugačije i svaki put kad zabrlja izvlači se na svoju slatkorječivost..

2. Ne ponaša se kao da je spreman skrasiti se. Razgovori o braku i djeci za njega su tema koja se treba eskivirati što prije. Ako muškarac nema ozbiljne namjere sa vama onda neće ni pričati o planovima za budućnost 3. Tajanstven je. Ako nemate pristup nekim djelovima njegovog života onda očigledno nešto krije.



Ako ne želi da priča o svom danu na poslu ili sakriva svoj telefon od vas - stvari su jasne. 4. Potapše vas po leđima ili ljubi u obraz: Žene vole svaku vrstu pokazivanja nježnosti ali ako vas često potapše bratski po leđima ili samo poljubi u obraz to bi moglo značiti da nema ozbiljne namjere i da vas gleda možda samo kao prijatelja.

5. Bira prijatelje umjesto vas. Svakom pametnom muškarcu žena bi trebala biti na prvom mjestu jer sa njom planira provesti život i budućnost. Pa ako uvijek stavlja prijatelje ispred vas očigledno je ko mu je bitniji. 6. Ne pamti stvari koje volite:



Ako ste mu sto puta rekli da je plava vaša omiljena boja ili koju hranu najviše volite a on to nikada ne zapamti to bi moglo pokazati da vas uopšte ne sluša i ne zanima ga ništa u vezi vas. Onaj ko vas istinski voli zapamtiće sve u vezi vas. 7. Stalno spominje kako će vas ostaviti.

Ako u svakoj svađi ili raspravci prijeti raskidom ili daje da znanja kako vas lako može zamjeniti sa drugom to i ne liči na pravu ljubav. Zaključak: Ako se pronalaziš u ovim stavkama - Zaslužuješ bolje: Na kraju, sve se ovo svodi na jedno: on nema dugoročne planove sa vama. Dobra je ideja da pažljivo razmotrite tu vezu, pokušate od njega dobiti neke jasne odgovore i bili sigurni da ne gubite svoje vrijeme.

Pokreće Blogger.