Izbor mirisa govori mnogo o muškarcu - Žene izglasale najbolje muške parfeme

Za muškarca je vrlo važno kakav parfem nosi jer žene steknu utisak na osnovu toga kao miriši.


1. Bleu De Chanel: Citrusna i drvenasta aroma čine savršen parfem za ozbiljnog muškarca. Odličan za poslovnog muškarca, ovaj parfem će uvek djelovati ozbiljno i muževno. Miris koji je posvećen slobodi – beskrajnoj, dubokoj i bezgraničnoj. Žene su ga izglasale za najljepši parfem.

2. Acqua Di Gio. Armani je 1996. predstavio svoj popularni muški vodeni miris Acqua di Gio. Skoro 20 godina kasnije, lansirana je nova verzija mirisa Acqua di Gio Profumo, elegantnih, prozračnih i dubokih tonova. Miris simbolizira spajanje morskih talasa sa crnim stijenama.




3. Versace "Eros": Svjež, drven i blago orijentalni miris u kojem se ulje nane stapa sa zelenom jabukom i limunom iz Italije. Toplinu daje tonka iz Venezuele pomiješana s ambroksanom i cvjetovima geranijuma. U donjim notama su vanilija s Madagaskara, vetiver, hrastova mahovina i cedrovina.

Atraktivna bočica parfema izrađena je od stakla tirkizne boje i ukrašena s glavom meduze, zaštitnim znakom kuće Versace. 4. Gucci "Guilty Pour Homme" Provokativan i zavodljiv miris koji se otvara s akordima lavande i limuna ostavljajući mjesta za ugodne arome cvjetova naranče koji se rascvjetavaju u samom srcu parfema.



Donje note skreću pažnju toplim drvenim akordima cedra i pačulija koji daju stabilni, uzbudljivi i topli ton čitavoj kompoziciji. Bočica kombinirana od hladnog metala i teškog stakla utjelovljuje muževnost, luksuz i eleganciju.

Pokreće Blogger.