Irina Hakamada: Ako se muškarac ne želi promijeniti, imate izbor

Muškarci ovaj svijet gledaju vlastitim očima. Oni grade karijeru; imaju svoje omiljene igračke: automobile, računare; oni takođe imaju određeno mjesto za ženu u svom životu.


Međutim, žena ne gleda ovaj svijet vlastitim očima. Gleda kroz oči muškarca. Čitavog života pokušavala je muškarcu nešto dokazati, govoreći: „Nisam ništa slabija od tebe“. I onda se žali da je sve samo na njoj i da on ne pridaje mnogo " „Postoje slučajevi kada se ništa ne događa.

Ne plaši se njih. Tišina je nevjerovatno vrijeme, jer započinjete koračati prema sebi. Ako se muškarac ne želi promijeniti, imate izbor: živjeti s njim, sa tim kakav je, ili na svoj način bez njega. Ako se ne možete odlučiti, znači da ne čujete sebe dobro, a problem nije u njemu, već u vama.



"Čovjek ne bi trebao biti naš čitav svijet, već treba biti jedan od njegovih dijelova, zato ostavite prostora i za druge drage stvari „Ponekad osoba cijeli svoj život priprema za glavni govor. A ponekad taj glavni govor određuje čitav vaš život. "

„Po čemu se žene razlikuju od muškaraca? Muškarci ovaj svijet gledaju drugačijim očima. Oni pored žene imaju i nekoliko mjesta za druge bitne stvari u svom životu. Dok žena gleda na svoj život drugačije. Ona ne gleda ovaj svijet vlastitim očima. Gleda kroz oči muškarca.



Bez obzira koliko udobno sjedeli, noga će ti se ukočiti. Situacija se mora promijeniti. Tako je isto u životu. Promjene su predivne, u suprotnom umorite se i gubite se. Promjenite položaj. "Osoba treba da traži osjećaj sreće u sebi, a ne u prepoznavanju sebe kod drugih.".

Pokreće Blogger.