U kojim znakovima Zodijaka ima najviše milijardera: Vage su pravi srećkovići

Astrolozi kažu da zvijezde mogu predvidjeti sve, od vaše najatraktivnije osobine do toga kako bi vaš horoskopski znak mogao uticati na vaše zdravlje i ostale aspekte života.


A kada se spoje astrologija i statistika možemo doći do genijalnih podataka kao na primjer u kojim znakovima Zodijaka je rođeno najviše milijardera. Takođe možemo doći do zanimljive ingormacije poput koja osobina ličnosti bi vam mogla pomoći da postanete milioner. Ako ste Vaga vi ste pravi srećković.

Istraživači s UK Domain, obrazovnog resursa koji pruža digitalnu i poslovnu ekspertizu pojedincima i malim poduzećima, otkrili su da je od 250 najvećih milijardera na nedavno objavljenoj listi Forbesovih milijardera bilo najviše Vaga (23. rujna do 22. listopada) nego bilo kojeg drugog znaka.



Sveukupno, na listi je bilo 27 milijardera Vaga. Ribe su na drugom mjestu, sa 22 milijardera, a zatim uslijedili su Rak, Bik, Lav, svi zajedno s 20. Jarac i Strijelac stigli su na posljednje mjesto, sa samo 8 milijardera za svaki horoskopski znak.

Evo potpune liste: Vaga: 27, Ribe: 22, Rak: 20, Bik: 20, Lav: 20, Škorpija: 16, Blizanci: 15, Ovan: 15, Vodolija: 12, Djevica: 11, Strelac: 8, Jarac: 8. Neke od znamenitih Vaga koje su sačinjavale spisak bila je Alice Walton, 17. najbogatija milijarderka i najbogatija žena na svijetu. Ona je kći osnivača Walmarta, Sama Waltona.



Još jedna nasljednica lanca prodavnica bila je Beate Heister, kći Karla Albrechta koja je osnovala lanac supermarketa sa popustom Aldi. Ipak, predsjednik uprave Amazona, Jeff Bezos, smatra se za najbogatijeg milijardera na svijetu i on je Jarac. 

Pokreće Blogger.