Ponekad muškarac izgubi interes ali ostaje u vezi zbog uspomena: Uočite znakove

U nekim vezama može se desiti da muškarac totalno ohladi od žene ali ostaje s njom zbog uspomena.


Apsolutno ne ulaže u vas: ni vrijeme, ni pažnju, niti bilo kakva materijalna sredstva. Ako vaš muškarac nađe vremena za vas samo ako želi udovoljiti vlastitim potrebama, potjerajte takvog muškarca iz svog života i ne žalite ni zbog čega.

To uopšte nije vrijedno vašeg vremena ili vaše pažnje, a mnogo manje vaših suza. Ne čuje vas i nikada ne uzima u obzir vaše potrebe, želje i zahtjeve. Ako vaš muškarac jednostavno nije zainteresiran za sve to, pa čak i duboko ravnodušan prema svim vašim željama, potrebama i zahtjevima, onda pomislite, da li ste spremni provesti svoj život s takvom osobom?



Kakav je sa njim život, da li ste spremni potrošiti barem malo svog života i svog dragocjenog vremena na takvu osobu, jer svi imaju jedan život... On će na sve moguće načine izbjegavati susret sa porodicom i prijateljima, a takođe neće žuriti da vas uvede u svoj krug kontakata.

Ako je vaš muškarac već duže vrijeme s vama u vezi, ali istovremeno, on na sve moguće načine pokušava izbjeći vrijeme s porodicom, prijateljima i voljenim osobama, a neprestano traži neke razloge i izgovore, kako vas ne bi držao u društvu s onima koji su mu stvarno važni onda je to mali znak za uzbunu.



 Onda to sugerira da on jednostavno nema nikakve ozbiljne namjere prema vama. Vi ste samo privremena osoba u njegovom životu i on to dobro razumije. Stoga on izbjegava sva ta zbližavanja i poznanstva, kako bi kada se raziđe s vama izbjegao sva ta neugodna i nepotrebna pitanja svojih najmilijih o tome kamo ste otišli i što vam se dogodilo? Zato budite pažljivi i uvijek pazite i cijenite sebe. Sretno!

Pokreće Blogger.