Žena za poželjeti - Astrolozi izdvajaju 3 najveće zavodnice Zodijaka

Neke žene imaju sposobnost da privuku muškarca već na prvi pogled, osmijeh ili na prvu riječ.


Ženska unutrašnja lepota ne može se lako objasniti! Horoskop otkriva koje su osobine žena rođenih u 3 posebna znaka koje muškarce ne samo da privlače već ih i zadržavaju! Devica: Žene rođene u znaku Device imaju mnogo stila i veoma paze na svoj izgled.

Privlače muškarce svojim dubokim pogledom i izražajnim očima. Međutim, Device uglavnom ne znaju koliko su zaista lepe i kako deluju na suprotni pol. Svojim nevinim stavom pomute svima pamet. U vezi je Devici najvažnije poverenje.



Uglavnom su u harmoničnim vezama u kojima se partneri prvenstveno cene i poštuju. Škorpija: Žene rođene u znaku Škorpije okružene su neodoljivom i tajanstvenom aurom. Odmah ih svi primete i ostanu kao začarani. Škorpionke zrače snagom i erotikom.

Harizmatične su i veoma paze na svoj izgled. Lepa kosa i fenomenalan stil odevanja koji naglašava telesne obline vrlo su važni ženama ovog horoskopskog znaka. U vezi su potpuno verne i pune ljubavi – sve će uraditi za voljenu osobu. Vaga: Žene rođene u znaku Vage čarobno zrače i očaravaju druge svojom lepotom, inteligencijom i šarmom.



Lako pronalaze prijatelje, a i partnere. Deluju privlačno sa svojim dobrim raspoloženjem i šarmom. Osim toga, vrlo paze na svoj izgled. Često ih obasipaju komplimentima, ali i one vole drugima da daju komplimente. U vezi je Vagama važno da dele sve lepe stvari sa partnerom.

Pokreće Blogger.