Sve što možda niste znali o osobama rođenim u znaku Vodolije: Nepopravljive dobrice

Osobe rođene u znaku Vodolije, kako navode astrolozi, često izgledaju drugačije nego što jesu.


Konačno ste našli muškarca za kog mislite da je „onaj pravi“, i sve se čini idealno. Međutim, ako je u pitanju Vodolija, dobre su šanse da postoje neke stvari koje ćete teško uočiti na prvi pogled. 1. Teško iskazuju osećanja: Iako je saosećajan i brižan, razgovori mu nisu jača strana.

Zbog toga ponekad može da izgleda kao da se „udaljava“ od vas. Međutim, to nije slučaj. Vodolijama je veoma stalo do vas, vaših osećanja i vaše veze. Oni to samo ne umeju da iskažu. 2. Sve što im kažete primaju „k srcu“: Ako ste ljuti na muškarca Vodoliju, budite oprezni sa stvarima koje izgovarate.



Oni se lako uvrede čak i kada nešto kažete u afektu. Ako ste ljuti što vas nije pozvao i kažete nešto poput „nikad me više ne zovi“, nemojte da se začudite ako se to zaista i dogodi. 3. Veoma su pouzdani: Kada nije u romantičnoj vezi, ovaj uškarc biće spreman za izlaske sa društvom 24/7.

Međutim, ako smatra da ste se zaista povezali na nekom dubljem nivou, on je spreman da bude uz vas kad god vam to treba i možete biti sigurni da vas neće izneveriti. 4. Neće vam reći ako mu se ne sviđa kuda ide vaša veza: Ako vam se čini da u vezi nešto ne štima, a muškarac Vodolija se čini povučenim, verovatno je vreme da ponovo razmislite ima li svrhe da budete zajedno.



Zašto samo ne kaže šta mu smeta? U njihovoj je prirodi da izbegavaju neprijatne situacije, pa mu samo dajte malo prostora da prođe sve „opcije“. 5. Često im je potrebno vreme da se posvete sebi: Kao što vole da se zabavljaju sa društvom kada nisu u vezi, isto tako muškarci Vodolije žele i neko vreme kako bi sami razmišljali o svojim osećanjima. Najvažnije je da se zbog ovoga ne uvredite – sigurno i vama s vremena na vreme dođe želja da se osamite.

Pokreće Blogger.