Predrasude koje mnogi imaju o ženama - Ne vrti se svima život oko ljubavi

Mnogi ljudi, a posebno muškarci imaju predasude o ženama, previše su meke, komplikovane itd...


Ovo su najčešće predrasude koje muškarci imaju o ženama: 1. Ne znaju da parkiraju bočno. Znate onu foru: Nije ni čudo što žene ne umeju dobro da ocene rastojanje, pa ne umeju da parkiraju, zato što ih ceo život lažu koliko je zaista tih 20 cm….

2. Za loše raspoloženje je kriv PMS (nikako oni). Prljava odeća na sve strane. Ručak se neće sam skuvati. U lavabou opet dlake, WC šolja opet zapušena… Dragi ponovo odlazi da gleda neku utakmicu sa drugarima i ostavlja te da sa bolovima u stomaku raščišćavaš taj krš…



Da, da, PMS je kriv za iznenadni izliv besa ili durenje… 3. Ne vole “muška” pića, poput piva i viskija. Žene nisu mekušci, mogu popiti i dobru žestinu. 4. Ne znaju ništa o sportu. Zaista retko koja žena sedi satima i blene u zeleni ekran po kome trče tamo vamo čovečuljci koji guraju loptu…

verovatno zato što se ona žena koju sport zanima, njime stvarno i bavi. 5. Ne znaju da rukuju bušilicom. A šta mislite ko radi kućne popravke dok je muž po ceo na poslu? 6. Imaju deset miliona cipela. Verovatno malo manje… 7. Slobodne žene traže vezu po svaku cenu.



Ne sikirajte se, ne vrti se svijet oko vas muškarci. 8. Vole sladunjave romantične komedije. Samo u romantičnim komedijama… koje, onako usput rečeno, uglavnom prave muškarci… 9. Padaju na opasne frajere. Pre će biti da vole o njima da maštaju i da se sa njima upuštaju u avanture.

Ali kad je reč o realnom životu radije biraju one malo pouzdanije. 10. Smatraju Dan zaljubljenih i godišnjicu veze/braka najvažnijim danima u godini. Najveću dramu oko ovih datuma žene prave onda kada ni ostalim danima u godini ne dobijaju pažnju.

Pokreće Blogger.