Trikovi ljepote Kraljice Elizabete - Sa 93 godine dostojanstveno drži do sebe

U protekloj godini, njeno veličanstvo, kraljica Velike Britanije Elizabeta, napunila je 93 godine.


svojim godinama spada među zvezdama koje najlepše stare. Švedski brend za zdravlje i lepotu FOREO objavio je podatke o istraživanju o najlepšim starim zvezdama. Drugo mesto na listi zauzela je kraljica Velike Britanije Elizabeta II, izgubivši od glumice Helen Miren koja je 20 godina mlađa od nje.

13% stanovništva u Velikoj Britaniji smatra da kraljica izgleda sjajno za svoje godine. Koje su njene tajne? Dijeta od sezonskih lokalnih proizvoda Kraljevska porodica podržava eko preduzeća i preferira sezonske proizvode lokalne proizvodnje. U njenoj potrošačkoj korpi se nađe slanina, kobasice, jaja, džem i kafa. Kraljica od slatkiša voli čokoladni biskvit i tamnu čokoladu.



Uopšteno, Elizabeta II ne sledi dijetu, njen meni uključuje jednostavne, prirodne proizvode koji su dostupni svima. Obavezan ruž: Elizabeta II je uvek uredno i sa ukusom našminkana. Ruž za usne nezamenjiv je element njenog make up-a.

Pre ceremonije otvaranja 1953., brend Clarins dobio je narudžbinu da za nju napravi ruž, nijansu koja savršeno naglašava ton kože i uspešno će se kombinovati sa autfitom. Ime je dobio "Balmoral" u čast samog imanja. Najdraže nijanse kraljice: prašnjavo roze i crvena.



Nega kože: Tokom 12 godina - pre krunisanja i posle - Elizabeta II koristila je usluge konsultanta kozmetičke kuće Ciclak Thelma Holland (usput, ona je bila snaja Oskara Vajlda). Od nje je dobila savet o nezi kože i šminki. Kažu da je kraljica i dalje odana kozmetici Ciclak, koja je, takođe, nagrađena Kraljevskim ordenom od 1961. godine.

Kraljica od svojih proizvoda za čišćenje kože veruje Molton Brown i Bronnley i već dugi niz godina koristi hidratantnu zaštitnu kremu Eight Hour Cream Elizabeth Arden. Moderan stil: Devedesetih godina prošlog veka kraljica je odbila da boji kosu. Od tada je prirodno seda, ali nosi istu frizuru i stil.

Kraljica brine o svojoj kovrdžavoj kosi uz pomoć ručno rađenih četkica od prirodnog drveta sa čekinjama indijskog vepra. Pažnja na ruke Vratite se rukavicama, bez kojih se Elizabeta II ne pojavljuje u javnosti. Ona bira pamuk koji kupuje u Saseksu. Usput, prema brendu kraljici možete samo lagano dodirnuti ruku. Kažu da u kraljevskoj torbici uvek postoji mesto za kreme za ruke i nokte Jeunesse des Mains Clarins.

Pokreće Blogger.