Tuđe brige bolje ne preuzimajte na sebe - Tako bi mogli sebi stvoriti veći problem

Dobra stara izreka kaže, drugima ne dajte savjete osim ako vam ih očajno traže. Pravite sebi problem.


Čim se umiješaš nekome sa svojim savjetima i "dobrom", koje nije tražio, odmah: 1. Djelimično preuzimaš na sebe njegovu karmu - lekcije, koje je on morao da proživi, odradi, nauči, razumije, sam da prođe. 2. Tvoji savjeti mogu biti čak korisni i potrebni, ali pošto su dobijeni na poklon, a ne ličnim traganjem, stradanjem, gubitkom, obraćanjem

Višim silama, kao prvo - oni se ne vrednuju, a kao drugo - sa tobom pričaju kao sa Savršenim. ​ Pitanje: da li si savršen i znaš li sigurno kome šta i kako treba? 3. Još gore od toga je kada odlučiš da obaviš nečiji posao ili riješiš probleme, kada ti ne traži.



Tada ti svojom energetikom nosiš na leđima teret tih problema, odnosno, dobrovoljno stavljaš sebi jaram, i povezuješ kanal tog čovjeka sa određenim centrom i počinje odavanje tvoje energije. Ti dobrovoljno praviš čovjeka parazitom što negativno utiče na njega.

Jer on prestaje da živi svoj život i da rešava zadatke svoje duše, a na fizičkom planu ti dobijaš osteokondrozu, probleme s leđima, naročito sa kičmom, krivljenje i pomjeranje pršljenova, jer ne možeš da vučeš tuđi teret. Više sile vidjevši da se miješaš u božansko proviđenje počinju da te provjeravaju.



Da li si siguran da ćeš izdržati? 4. Stupajući sa nekim u kontakt, ti daješ svoju energiju i dobijaš njegovu energiju. Mi smo tako napravljeni da nas komunikacije razvijaju. Ali postoje ljudi čije energije mogu da ti nanesu štetu, opterete te, zasmetaju, gurnu sa pravog puta.

5. Svaki čovjek nalazeći se na svom nivou razvoja privlači ka sebi odgovarajuće vibracije, informacije i ljude. Ako neko nešto nije privukao, to znači da on treba do toga da poraste, ili padne, a to već odlučuje Kosmos, a ne mi.

Pokreće Blogger.