Mlad mjesec u Ribama: Period u kojem bi se mogli ostvariti zamišljeni planovi

Mlad Mjesec je u znaku Riba i to bi mogao biti povoljan period za sve koji ga budu znali iskoristiti.


Kako je Mjesec povezan s dušom čovjeka, u Ribama je on prava duboka duša. Sada bi trebali pratiti svoju intuiciju, meditirati, moliti se i očistiti negativne misli. Mnoge osobe se mogu vratiti u prošlost i razmišljati što je bilo pa je sada povoljno vrijeme da se sve ostavi u prošlosti.

Uz pomoć mladog Mjeseca krenite u novi početak, koji će izgraditi neki novi životni put. Sada je dobro pronaći vrijeme za sebe, malo se osamiti, pročistiti mentalni sklop i riješiti se osoba s kojima vam nije lijepo. Ovaj položaj Mjeseca je dosta dobar za duhovne osobe, da pokrenu neku novu temu u duhovnosti.



Ovaj mlad Mjesec će biti u sekstilu s Marsom iz Jarca, što će mnogim osobama dati energiju bez koje ranije nisu mogli poduzeti nešto novo u svom životu. Mjesec pravi sekstil i s Uranom iz Bika pa će na pomolu biti dodatna hrabrost, želja za novim istraživanjima i eksperimentima.

Kako je Merkur retrogradan, te će biti u konjukciji s mladim Mjesecom, mnoge osobe sada mogu ispraviti svoje greške i dobiti novu šansu da se poprave. Mlad Mjesec u Ribama nam daje jednu oceansku dubinu emocija pa ako ranije niste nešto uspjeli, sada je ponovo moguće pokrenuti uz mlad Mjesec.



Sada ako želite pokrenuti zdrav način života ili neki novi posao, moguće je da zavedete red u svojoj svakodnevnici. Ne pretjerujte u ničemu, jer vi ste netko tko teži harmoniji. Sva događanja i novi preokreti mogu biti povezani s gore navedenim životnim aspektima. Ne požurujte u novu vezu. Ako sumnjate u sebe, konzultirajte se s osobom u koju imate povjerenja. Moguć je novi poslovni početak iznenada.

Pokreće Blogger.