Ljubav ne zna za pravila - Par koji je pronašao pravu ljubav tek nakon razvoda

Ljubav ne zna za godine i za pravila. Ona ne bira kada će da se dogodi i koliko treba čekati na nju.


Par koji se zaljubio još u djetinjstvu, kao desetogodišnjaci, otkrio je da se planiraju vjenčati nakon što se nisu vidjeli 33 godine. Ponovno ih je spojio Facebook. Darren Arthur (45) i Keely Chivers (45) iz Milton Keynesa išli su u isti razred u osnovnoj školi i bili zaljubljeni jedan u drugog, pa su sa samo deset godina 'prohodali'.

Nakon što je Kellyna obitelj odselila izgubili su kontakt, ali su se 33 godine kasnije ponovno našli preko Facebooka. - Sjećam se da bi joj kucao na vrata kad smo bili mali, a onda sam je čekao dok bi pila sok od naranče koji joj je mama napravila - prisjetio se Darren kako je njihova 'veza' izgledala nekad.



Par je kasnije izgubio kontakt i oboje su se vjenčali s različitim partnerima, ali oboje su se i razveli 2015. godine. U kolovozu 2018. godine Keely je preko Facebooka odlučila potražiti svog prvog dečka i poslala mu zahtjev za prijateljstvo.

Ne znam što mi je tad prolazilo kroz glavu, sjetila sam se nekih lijepih trenutaka - kaže Kelly i dodaje da je Darren u školi bio 'popularni bahati šaljivdžija', pa su je drugi zadirkivali jer joj je on dečko. Možda sam ga potražila jer sam ostala sama i mislila kako nemam što izgubiti - kaže ona.



A kad je vidio njen zahtjev, Darren je odmah odgovorio. Nakon što su dva tjedna razgovarali online, u kolovozu 2018. su se odlučili ponovno naći. Oboje kažu da su se 'zaljubili u sekundi'. - Pozvao sam je van, a kad sam je ugledao nasred hodnika, počeo sam se tresti - ispričao je Darren za Daily Mail.

Njegova se školska simpatija slaže: Bila je to definitivno ljubav na prvi pogled, imala sam leptiriće u trbuhu dok sam išla prema njemu - kaže Kelly i zaključuje kako mu 'jedva čeka postati supruga i s njim provesti ostatak života'. Par se planira vjenčati u rujnu ove godine.

Pokreće Blogger.