Godišnji horoskop za Strijelčeve: Vrijeme velikih promjena i tranzicija

Astrološka prognoza za Strijelčeve u 2020-oj godini je pred vama. Ova godina je puna velikih promjena.


Nagrade za uloženi trud će vam brže stizati, nove veze kao i unapređenje starih, sve je to na vidiku i posebno važi za drugu polovinu 2020. godine. Isplati se da nastavite sa izgradnjom svog spoljašnjeg sveta sa velikom pažnjom i marljivošću, ali morate da ostavite daleko vidljivije tragove za energiju koju ulažete.

Budite spremni da doživite dramatične promene u načinu na koji komunicirate sa ljudima iz svog života a takođe budite spremni na dramatične promene u bliskim prijateljstvima i porodičnim vezama. Horoskop za 2020. godinu vam predviđa da ćete ove godine ostvariti više napretka u poslu.



Ove ćete godine raditi više nego inače, a to će vam pomoći da postanete više uspešni ove godine. Ako bilo šta isprazni vašu energiju ove godine, to će biti vaš posao. Iako će vam biti pomalo neugodno da osećate umor nakon posla, to će vam takođe pomoći da se opustite nakon posla.

Ovo je takođe dobra godina da tražite neki projekat od nadređenog na poslu za koji znate da će vam se svideti ili da pokrenete novi posao. -Verovatno ćete ove godine tražiti promenu tempa u vašem ljubavnom životu, bez obzira da li ste sami ili ne. Ako ste sami, onda je pravo vreme da počnete da tražite novog partnera.



Verovatno ćete naći ljubav sa nekim novim, a ne sa nekim prijateljem ili sa nekom bivšom ljubavi. Veća je verovatnoća da ćete upoznati nove ljude ako isprobate nove stvari ili odete na nova mesta. Ako ste već u vezi, ovo je dobra godina da napustite vezu ako vaš ljubavni život ne ide nigde, posebno tokom retrogradnog Merkura 2020. godine.

Ali, ovo je takođe odlična godina da se stvari podignu na viši nivo ako stvari idu dobro. Takođe će biti promena u vašim prijateljskim i porodičnim odnosima u 2020. godini. Moraćete biti više optimistični u društvu tih ljudi da da biste podigli raspoloženje. U mislima će vam se motati pitanja da li ćete stupiti u brak u 2020. godini.

Pokreće Blogger.