Astrolozi izdvajaju jedne od lošijih astro kombinacija: U ljubavi su kao mačka i miš

Neki horoskopski znakovi se zaista teško slažu i ne ide im lako od ruke da se sprijatelje ili zavole.


Neki su ljudi jedni drugima suđeni pa tako i neki horoskopski znakovi zajedno čine idealan par. A baš poput njih, postoje i znakovi koji nikako nisu jedan s drugim usklađeni i međusobno ne dijele ni hobije, ni interese, ni uvjerenja. Evo koji su znakovi, kad su jedan kraj drugoga, prave astrološke katastrofe.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja) i Rak (21. lipnja - 22. srpnja): Suprotnosti se ponekad mogu privlačiti, ali mala je šansa da to vrijedi i za Ovna i Raka. Dok Ovnovi vole 'ići divljom stranom ulice', Rak se osjeća nelagodno i dok samo gleda 'divlju' prirodu na TV-u.



Osim toga, Vatreni je Ovan svadljiv i voli se dokazivati, dok osjetljivi Rakovi od takvih situacija uglavnom žele pobjeći. Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače) i Bik (20. travnja - 20. svibnja): Jedino što je zajedničko Vodenjacima i Bikovima je što su oboje tvrdoglavi.

Vodenjak je poznat kao 'malo pomaknuti', najeklektičniji znak Zodijaka, sklon pobuni i nepredvidivosti, dok je stabilan i pouzdani Bik daleko više od tradicionalista. Budući da Bik teži sigurnost, a Vodenjaci sebe stalno 'bacaju u vjetar', ovo će dvoje zajamčeno jedno drugome često ići na živce.



Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja) i Djevica (23. kolovoza - 22. rujna): Nepristojni, brbljivi Blizanci i kad se loše osjećaju vole biti u velikom društvu, a Djevice su rezervirani i nefleksibilni introverti kojima je rutina uvijek prioritet nad društvenim životom. Kad jedan partner živi zbog spontanosti i uzbuđenja, a drugome se sve vrti oko predvidljivosti i rasporeda, situacija mora postati kaotična.

Pokreće Blogger.