Muž blogerice oduševio: "Tijelo moje žene je drugačije nakon poroda, ali osmjeh je isti"

Tijelo žene se drastično mijenja nakon poroda, mada neke žene uspiju da se dovedu u formu poslije tog.


Influenserica Hayley Garnett to itekako razumije kako fizički izgled poslije trudnoće utiče na mentalno zdravlje.. No osjećaj da se osjeća 'kod kuće' u svom tijelu nije joj došao jednostavno jer prije nego je postala mama, borila se s poremećajem u prehrani.

Sada je mama sinu i kćerima blizankama i slavi nevjerojatno tijelo koje joj je podarilo troje prekrasne djece. "Kroz obje trudnoće bila sam zgrožena kako se moje tijelo mijenja jer sam navikla biti mršava. No nakon poroda, život mi je bio drugačiji. No nakon rođenja moje djece, život mi se činio potpuno drugačiji.



Imala sam puno više toga na što sam se mogla fokusirati i veseliti se i biti zahvalna". Ubrzo je shvatila da se žensko tijelo nakon poroda ne vraća čudesno u prijašnje stanje. Poput mnogih mama, i ona se borila sa strijama, opuštenom kožom, čak i dijastazom recti. I umjesto da se posveti želji da te promjene nestanu, odlučila ih je prihvatiti.

A uz jednu fotografiju trbuha podijelila je i poruku koju je njezin muž napisao o njenom tijelu nakon poroda. "Hayley me zamolila da napišem nešto o njenom postporođajnom tijelu. Mislio sam da će to biti lako, ali onda sam počeo razmišljati - o čemu da uopće pišem?



Naravno, izgleda i osjećaj je malo drugačiji, ali gledano općenito, ništa se nije promijenilo. Razlog zašto sam se zaljubio u nju nema nikakve veze s dijelovima njezinog tijela koji su se promijenili nakon poroda.

I dalje ima isti predivan osmijeh, odlučan um, nevjerojatno tijelo i snažnu radnu etiku kao djevojka u koju sam se zaljubio prije 15 godina. I dalje ima isti smisao za humor. I dalje miriši odlično, a i okus je super. Njezino postporođajno tijelo izgleda malo drugačije, ali zašto bi to bilo faktor u mom životu?

Pokreće Blogger.