Holivudska glumica: "Sreća je imati pored sebe muškarca koji te podržava"

Šta je slava i uspijeh u životu ako nemate iskrene prijatelje oko sebe sa kojima bi to trebali podijeliti.


Holivudska glumica Reese Witherspoon, koja ne prestaje nizati uspjehe, našla se na naslovnici posljednjeg izdanja Harper’s Bazaara. Za ovu prigodu glumica je pozirala sa zmijom, bijelim mišem ali i paukom, ali kako je i sama rekla ima veći strah od penjanja na zgradu nego od insekata.

U svom velikom intervjuu za ovaj magazin otkrila je i detalje o svom privatnom životu. Reese Witherspoon ne prestaje nizati uspjehe, a njena produkcijska kuća priprema nove filmske poslastice, književni klub otkriva nove hit uretke, a njene uloge u serijama „Male laži“, ali i „The Morning Show“ publika, ali i kritičari ne prestaju hvaliti.



Sve ovo bio je veliki povod za fotoshooting i intervju koji je dala za Harper’s Bazaar. Pred foto objektiv hrabro je stala s paukom, zlatnim bubama, bijelim mišem, te velikom zmijom. Ipak, najveći strah proživjela je kada se morala, po zamisli fotografa, popeti na jednu zgradu i tamo pozirati.

U svom intervjuu osim posla glumica se dotakla i divije stvari koje najviše zanimanju njene obožavatelje, a riječ je o braku s Jimom Tothom te odgoju djece. Kao mama pomalo sam otkačena. Volim se glupirati, plesati uokolo, pričati im viceve, no, kada je riječ o odlasku u krevet, kao i o tome jesu li svi oprali zube ujutro i navečer, tu sam poprilično stroga.



Kada imaš djecu u glavi ti je niz stvari koje trebaš obaviti kada završiš sa poslom. Kada su mali, jesu li okupani i siti, no kada odrastu počneš se pitati gdje su nestali tvoji vlastiti snovi i ciljevi. Moj sin je zaljubljen u muziku i trenutno pokušavamo shvatiti što doista želi raditi – želi biti kreativac ili biznismen.

Naravno, konačna odluka je na njima, no uvijek ću im pokušati dati najbolji savjet. Ja sam, hajmo reći, njihov menadžer- otkrila je. Kada je riječ o njenom osmogodišnjem braku s Jimom Tothom, Reese Witherspoon kaže: „Sreća je imati pored sebe muškarca koji te podržava. Možda da u pravom partnerstvu, onom iskrenom, ljudi moraju cijeniti sve. Ja imam supruga koji podržava moje snove i ideje i pomaže mi u svemu. Prava sam sretnica!“

Pokreće Blogger.