Ljubavnica bogatih biznismena: "Od siromašnih muškaraca nema nikakve vajde"

Kada vas ubode jedan trn nema smisla da zamrzite sve ruže, međutim jedan trn može da promjeni sve.


Kad joj je bilo 19, Britanka Gweneth Lee se šefu na poslu požalila zbog dečka koji ju je ostavio. On joj je rekao kako "nema smisla plakati za nekim tko je nije vrijedan, te da bi s obzirom na to da je lijepa i pametna vrijeme trebala poklanjati samo onima koji će joj uloženo i vratiti.

Rekao je: Previše vrijedite da biste gubili vrijeme na dečke koji ništa ne daju, a jednako je lako upoznati bogatog tipa, kao i siromašnog. Par tjedana kasnije, po Gweneth je na spoj došao dečko u luksuznom, skupom autu, izveo je u skupocjeni restoran i poljubio joj ruku na rastanku. Tada je, kaže, shvatila da joj je šef bio u pravu i da bogati tipovi stvarno bolje tretiraju djevojke.



Danas Gweneth ima 47 godina i ljubavnica je isključivo imućnim muškarcima koji su sami stekli svoj novac i status, jer kako kaže: "Od siromašnih muškaraca nema nikakve vajde". A do sada je bila s više od 100 njih, ispričala je. Ipak, ističe kako "nije riječ samo o novcu". Naime i ona je uspješna. Radi kao financijski savjetnik u firmi s podružnicama u Londonu, Amsterdamu i New Yorku.

'Slobodni muškarci su prazni, nemaju ništa' Slobodne se muškarce može usporediti s napornim kućanicama, a isto je i s muškarcima bez novca. Stalno ti nešto prigovaraju. Sjećam se jednog spoja s takvim gdje je on bio previše opsjednut time što ja sve plaćam, da mi je na kraju za svaki trošak prigovarao, čak i kad sam u hotelu upotrijebila WiFI koji se plaćao.



Tada sam promislila kako s takvim tipom mogu izaći samo jednom, i da mi se to neće opet dogoditi", ispričala je Gweneth. No, kako kaže, muškarci koji su se sami ostvarili i dobro zarađuju, poput npr. multimilijardera koji se bavi investicijom u tehnologiju s kojim se trenutno viđa, su druga priča.

Takvi će tipovi primijetiti da sam bila na frizuri ili da nosim novu haljinu. Jer ne uzimaju žene zdravo za gotovo. A mudar tip zna da, ako me cijeni samo zbog toga što sam žena, i ja ću njega cijeniti kao muškarca - kaže Gweneth, koja misli da je 'sramotno' to što muškarci više ne nose buket cvijeća kad idu po djevojku.

Ipak, kako ističe, najbolji su oženjeni tipovi. Jer dok će samac pisati SMS drugoj usred izlaska ako mu se djevojka nije potpuno svidjela, oženjeni će tip biti zahvalan što uopće sjedi vani s nekim osim sa ženom i što ga netko sluša i doživljava. A o njima je, kaže, još nešto naučila: da su oženjeni muškarci najbolji ljubavnici, jer jako rijetko traže ono više. A kad se i dogodi, naglašava, u to se daju sto posto.

Pokreće Blogger.